قتل زن جوان تهرانی تنها به خاطر ۲ دانگ خانه!
تبلیغات

به گزارش رکنا، رسیدگی به این پرونده روز‌های پایانی بهمن سال ۹۹ همزمان با مرگ زنی جوان در یکی از بیمارستان‌های تهران در دستور کار پلیس جنایی پایتخت قرار گرفت. معلوم شد شوهرش عامل حادثه بوده که بازداشت شد.

پرونده‌اش با صدور جلب به دادرسی به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. مادر مقتول از طرف خود و نوه‌اش برای داماد خانواده درخواست قصاص کرد.

متهم به همسرکشی در تشریح ماجرا گفت‌: پدرزنم در تصادف فوت کرد و سهمی از دیه او به زنم رسید که با آن خانه خرید. مدتی قبل خانه او را فروختیم و خانه جدید ــ محل حادثه ــ را خریدیم. بعد با خانواده‌ام آشتی کردیم و رفت و آمدمان شروع شد. آنها از من خواستند که، چون من هم پول داده‌ام از خانه دو دانگ به نامم ثبت شود. با همسرم حرف زدم، اما او امروز و فردا می‌کر

وی ادامه داد: آن روز تصمیم گرفتم زنم را بترسانم تا راضی شود. با فرزندم رفتیم جایگاه سوخت و یک بطری بنزین خریدم؛ او را در خودرو گذاشتم و خودم با بنزین به خانه رفتم. آن را روی وسایل خانه و همسرم پاشیدم و تهدید کردم باید ۲ دانگ را به نام من سند بزند که تهدیدم را جدی نگرفت. فندک زدم و خانه آتش گرفت که دستان خودم هم سوخت و اوفوت شد.

قضات دادگاه متهم را گناهکار شناختند و او حکم قصاص گرفت.

روحانی‌زاده دادیار شعبه اول اجرای احکام دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر گفت‌: حکم قصاص این متهم از سوی قضات شعبه ۲۹ دیوان عالی کشور تایید و برای اجرا به اجرای احکام ارسال شد و مرد زندانی یک گام به مرگ نزدیک شد

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات