قتل با شلیک گلوله در کرمانشاه
حوادث رکنا: پلیس آگاهی کرمانشاه قاتل فراری ۳۵ ساله ای را که به دنبال اختلافات شخصی، مردی ۴۰ ساله را با شلیک گلوله به قتل رسانده بود، شناسایی و دستگیر کرد.
به گزارش رکنا، سرهنگ شکراله کدیوریان درباره این ماجرا اظهار داشت: پس از گزارش وقوع یک درگیری منجر به قتل در یکی از محله های شهر کرمانشاه، تحقیقات پلیس برای بررسی و پیگیری موضوع آغاز شد.
جزئیات حادثه
کدیوریان در ادامه گفت: طبق بررسی های اولیه پلیس آگاهی مشخص شد که مردی حدوداً ۴۰ ساله بر اثر اصابت گلوله از یک کلت کمری مورد حمله قرار گرفته و پس از انتقال به بیمارستان، جان خود را از دست داده است.
شناسایی و دستگیری قاتل
به گفته سرپرست پلیس آگاهی، مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شدند مخفیگاه قاتل فراری، مردی ۳۵ ساله، را شناسایی کنند و در یک عملیات موفق او را دستگیر کنند.
اعتراف به جنایت
کدیوریان افزود: فرد بازداشت شده در جریان بازجویی ها به ارتکاب قتل اذعان کرده و انگیزه خود را اختلافات و درگیری های گذشته عنوان نموده است.
وی در پایان اعلام کرد که پرونده ای در این رابطه تشکیل و قاتل برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است.
ارسال نظر