واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در رودان با ۴ کشته
حوادث رکنا: واژگونی خودروی پژو ۴۰۵ حوالی ساعت ۳:۰۵ بامداد پنجشنبه در جاده مسکن ملی رودان، به دلیل سرعت بالای خودرو، ۴ کشته برجای گذاشت.
به گزارش رکنا، حسین مکرانی، مسئول آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری رودان از وقوع حادثهای ناگوار خبر داد. وی اعلام کرد که این اتفاق ساعت ۳:۰۵ بامداد در مقابل مسکن ملی رودان به دلیل سرعت بسیار زیاد خودرو رخ داده است. طبق گفتههای او، پس از واژگون شدن خودرو، وسیله نقلیه به کنار جاده منحرف شد و چهار سرنشین آن در دم جان باختند.
واکنش سریع نیروهای آتشنشانی
مکرانی توضیح داد: «با دریافت گزارش این حادثه، نیروهای آتشنشانی سریعاً به محل اعزام شدند، اما شدت خسارت وارد شده به حدی بود که متأسفانه تمامی سرنشینان پیش از رسیدن نیروها، جان خود را از دست داده بودند.»
اقدامات پیشگیرانه پس از حادثه
وی همچنین افزود که عملیات ایمنسازی محل، شامل قطع برق خودرو، جلوگیری از نشت سوخت و دیگر اقدامات ضروری برای پیشگیری از وقوع حوادث ثانویه، در کوتاهترین زمان ممکن انجام گرفت.
ارسال نظر