کشف 3 هزار فشنگ جنگی در عملیات ویژه خرمشهر
تبلیغات

یه گزارش رکنا، محمد سلیمانی دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر صبح روز شنبه در جزئیات این پرونده گفت: پس از دریافت گزارش‌های اطلاعاتی مبنی بر احتمال ورود محموله‌ای از سلاح و مهمات به شهرستان، دستورات قضائی لازم برای شناسایی عوامل صادر و تیم‌های عملیاتی وارد عمل شدند.

وی اظهار کرد: در هماهنگی مشترک میان نیروی انتظامی و اداره اطلاعات، مأموران موفق شدند محموله مورد نظر را در یکی از نقاط مسکونی کوی عباره شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه توقیف کنند.

 سلیمانی گفت؛ متهم پرونده هنگام مواجهه با مأموران اقدام به تیراندازی کرد و از محل گریخت اما خودروی وی در صحنه توقیف و تعداد ۳ هزار فشنگ جنگی در بسته‌های ۲۰۰ تایی از داخل خودرو کشف وضبط شده است.

دادستان خرمشهر با تأکید بر جدیت دستگاه قضائی در برخورد با قاچاقچیان سلاح افزود: هویت متهم اصلی شناسایی شده و تلاش برای بازداشت او و سایر عوامل مرتبط ادامه دارد. 

 پرونده برای بررسی دقیق زوایای آن در مرحله تحقیقات تکمیلی است.

علی رنجکش

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی