بازداشت اراذل مسلح شمال تهران در مخفیگاهشان / چهار قبضه سلاح کشف شد
تبلیغات

به گزارش رکنا، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی پایتخت از دستگیری یکی از اراذل و اوباش معروف شمال تهران که اقدام به نگهداری و خرید و فروش سلاح گرم کرده بود، خبر داد.

بر اساس گزارش پلیس، این فرد که از یکی از شهرستان‌های جنوبی کشور چند قبضه سلاح گرم تهیه کرده بود، مدتی در محله محل سکونت خود با سلاح اقدام به قدرت‌نمایی و تهدید شهروندان کرده و موجب ایجاد رعب و وحشت در بین ساکنان منطقه شده بود.

در پی دریافت گزارش‌های مردمی و انجام تحقیقات تخصصی، مأموران پلیس موفق شدند مخفیگاه متهم را در محله فرشته تهران شناسایی کنند. پس از هماهنگی با مرجع قضایی، تیمی از مأموران عملیات پلیس وارد عمل شد و در یک اقدام غافلگیرانه، متهم را دستگیر کرد.

در بازرسی از محل اختفا، چهار قبضه سلاح گرم و سه خشاب فشنگ کشف و ضبط شد. به گفته پلیس، متهم پس از تشکیل پرونده، برای انجام تحقیقات تکمیلی و سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی