میزان سرقت‌ها نصف شده است/ اراذل و اوباش منتظر ضرب شست پلیس باشند
تبلیغات

به گزارش رکنا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان این که میزان سرقت‌ها تقریباً به نصف کاهش یافته است، گفت: هر کس با امنیت مردم بازی و آن را به خطر بیندازد، گردن‌کشی یا قمه‌کشی کند، پلیس در کمین اوست و آماده اقدام قانونی است.

سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به حملات اسرائیل به مراکز خدمات رسان پلیس، گفت: بیش از یک ساعت از قطعی ارتباط پلیس و مردم نگذشته بود که ارتباطات برقرار شد. سایر همکاران که در شیفت‌های بعدی بودند، ظرف دو ساعت مراجعه کرده و مأموریت را در دست گرفتند و هیچ خللی ایجاد نشد. مردم نیز به صحنه آمدند و با ارائه اخبار و اطلاعات، توفیقات خوبی به دست آمد و کشفیات متعدد از پرنده‌های ریز و تحرکات دشمن گزارش شد. مأموران بلافاصله در صحنه حاضر شدند و توانستند این بخش از توطئه دشمن را خنثی کنند.

وی ادامه داد: مرزبانان عزیز ما که بخشی از فرماندهان و همکاران مرزبانی هستند، شبانه‌روز با چشمانی بیدار و با کمترین امکانات و حقوق از مرزها دفاع می‌کنند. امروز امنیت در مرزها برقرار است این در حالی است که در حالی که دشمن هر روز به دنبال ضربه زدن است و شهدایی تقدیم می‌شود؛ این موضوع نشان‌دهنده آن است که مرزبانان ما از نقطه صفر مرزی تا پایتخت هوشیارانه در برابر دشمن ایستاده‌اند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ بیان کرد: خدمتگزاران مردم در شهرها به‌ویژه تهران یکی از دغدغه‌های مهم را پیگیری کرده‌اند؛ از جمله موضوع وجود معتادان متجاهر و موادفروشان. در حالی که بسیاری از دستگاه‌ها همراهی نمی‌کردند اما این موضوع را پلیس پیگیر کرد که همین جا جا دارد از دولت شهید رئیسی، رئیس‌جمهور فقید و دولت چهاردهم قدردانی کنم که با ایجاد ظرفیت‌های لازم، کمک کردند تا امروز صحنه‌هایی که پیش‌تر از حضور معتادان متجاهر در پارک‌ها، زیر پل‌ها و خیابان‌ها مشاهده می‌شد، دیگر دیده نشود.

وی در خصوص کشفیات مواد مخدر نیز گفت: علی‌رغم تغییرات در کشورهای همسایه و کاهش ورود مواد، خدمتگزاران مردم در تهران بزرگ تنها در این شهر بیش از ۶ تن مواد مخدر و با کشفیات خارج از استان بیش از ۷ تن مواد مخدر را کشف کرده‌اند تا آرامش روح و روان جامعه تأمین شود و خانواده‌ها دغدغه اعتیاد فرزندانشان را نداشته باشند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی