راز مرگ مشکوک در شرق تهران / فقط برای دفاع از خودم چاقو را به او زدم!
حوادث رکنا: زن جوان که شوهرش را هنگام مصرف مواد مخدر شیشه به قتل رسانده بهزودی در دادگاه از خود دفاع خواهد کرد.

به گزارش رکنا، اواسط شهریور سال 1403 زن جوانی در تماس با مرکز اورژانس تهران از مرگ همسرش خبر داد. وقتی تکنیسینهای اورژانس به خانه وی در شرق تهران رفتند با مشاهده آثار چاقو روی بدن مرد جوان مرگ او را مشکوک اعلام کردند و پلیس را در جریان قرار دادند.با حضور مأموران و بازپرس کشیک ویژه قتل در محل، زن جوان به عنوان تنها کسی که در محل حضور داشته بازداشت شد.در ادامه دوربینهای مداربسته محل مورد بازبینی قرار گرفت و مشخص شد هیچ فرد دیگری به خانه آنها رفتوآمد نداشته است.
اظهارات متناقض متهم
زن جوان در بازجوییهای اولیه گفت: «من آرایشگاه بودم وقتی برگشتم همسرم هم به خانه آمد، مقداری خرید کرده بود اما به یکباره حالش بد شد و من ناگهان متوجه آثار ضرب و جرح روی بدنش شدم.»متهم در بازجویی بعدی حرفش را تغییر داد و مدعی شد: «برای گرفتن غذا از خانه خارج شدم و وقتی برگشتم دیدم وسایل خانه به هم ریخته است و همسرم خونین از درد به خودش میپیچد.»
پس از این اظهارات متناقض پلیس اتهام مباشرت در قتل عمدی را به متهم تفهیم و در نهایت نیز زن جوان به قتل شوهرش اعتراف کرد و در تشریح ماجرا گفت: «همسرم عکسها و تصاویر مستهجنی از خودش در گوشی نگه میداشت. وقتی علتش را میپرسیدم جواب درستی به من نمیداد و این موضوع مرا ناراحت کرده بود. روز حادثه در حال باز کردن بسته مواد مخدر شیشه بود که به او اعتراض کردم اما به من حمله کرد. من هم چاقو را گرفتم و یک ضربه زدم و بعد هم با اورژانس تماس گرفتم.»متهم در ادامه با ابراز ندامت از این کار درباره انگیزهاش گفت: «هیچ دلیل خاصی نداشتم و فقط برای دفاع از خودم این کار را کردم. البته به تازگی عمویم فوت کرده بود و ناراحتی این موضوع هم عصبانیتم را دوچندان کرده بود.»با مشخص شدن موضوع اولیای دم با حضور در دادسرا خواستار قصاص متهم شدند.با تکمیل تحقیقات برای زن جوان به اتهام مباشرت در قتل عمدی کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 12 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
-
فیلم ثبت لحظات خاص حیات وحش با دوربین حرفهای
ارسال نظر