دستگیری 2 عامل تیراندازی در مراسم ختم جزیره مینو خرمشهر

به گزارش رکنا، سرهنگ نجم‌الدین سهرابی در تشریح جزئیات این خبر به خبرنگار حوزه انتظامی رکنا در خوزستان گفت: در پی وقوع تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی و ایجاد نارضایتی در میان شهروندان، رسیدگی به موضوع و شناسایی عاملان این حادثه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی، موفق شدند دو نفر از عاملان تیراندازی را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی، طی عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی خرمشهر ادامه داد: در بازرسی از محل اختفای متهمان، یک قبضه سلاح شکاری مورد استفاده در تیراندازی به‌همراه مقادیر زیادی فشنگ کشف و ضبط شد.

سرهنگ سهرابی در پایان خاطرنشان کرد: متهمان در بازجویی‌های اولیه به صراحت به ارتکاب جرم اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده، برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

علی رنجکش

اخبار تاپ حوادث

وبگردی