روایت فتح از شکار مینی بوس های حامل ریز پرنده تا انهدام پهپاد و دستگیری جاسوس

به گزارش رکنا،اگرچه خودش بر آن است که جنگ هیچ گاه فرصت مناسبی نیست و ظلمی است که انسان به هم نوعانش روا می دارد، هم افزایی این شاید ها و تعرض عراق به خاک کشور عزیزمان ایران و هشت سال دفاع مقدس باعث شد که «احمدعلی گودرزی» توانایی های خود را، به ویژه در تصمیم گیری ها و پیش بینی های  عملیاتی به بهترین شکل ممکن بروز دهد...

این جملات، بخشی از مقدمه ای است که نویسنده کتاب «شاهین زبیدات»در روایت خاطراتی از« احمدعلی گودرزی» درباره او آورده است.

ظاهرش درست شبیه قهرمانان داستان های حماسی  است،مردی بلند قامت،چهارشانه، با نگاه و کلامی نافذ،مطمئن و مسلط،گام ها استوار و محکم، همرزمان، همکاران و نیروهای تحت فرماندهی اش شجاعت، هوش سرشار و اراده قوی را از  برجسته ترین ویژگی های می دانند؛  سردار« احمدعلی گودرزی» که در خوشرویی و البته به عنوان فرماندهی عملیاتی و میدانی  شهره است و امروز در حالی در مسئولیت «فرماندهی مرزبانی فراجا» ایفای نقش می کند که به واسطه حضورش، شاهد تحولی عظیم در مرزبانی هستیم؛از ارتقای ظرفیت لجستیکی و تجهیزاتی تا توان عملیاتی و توسعه دیپلماسی مرزی تا ایجاد همدلی و هم گرایی و انسجام روز افزون میان فرماندهان و نیروهای تحت امر و ... که هر کدام قطعه ای از پازل مدیریتی جهادی وی می باشد که جلوه گری می کند.

فعالیت «احمدعلی گودرزی» پس از دفاع مقدس در انتظامی هم با فراز و فرودهای جذابی همراه بوده است، و این تجارب ارزشمند از دوران دفاع مقدس و پس از آن، باعث شد تا فرماندهی یکی از قرارگاه های فعال فراجا در در دفاع مقدس دوم نیز خوش بدرخشد؛ قرارگاه «فتح» ...

«آرکان آخش» مرزبان و اولین شهید جنگ  تحمیلی 12 روزه

سردار گودرزی با ادای احترام به شهیدان انقلاب اسلامی،شهدای دوران دفاع مقدس،مدافعان حرم و حریم امنیت، با ذکر صلواتی از شهیدان جنگ اخیر یاد می کند و می گوید: بامداد جمعه 23 خرداد ماه، یکی از پایگاه های هنگ مرزی سردشت مورد حمله موشکی رژیم صهیونیستی قرار گرفت که در پی این حمله، سرباز وظیفه «آرکان آخش» اولین شهید این جنگ بود و پایگاه مرزی مورد نظر تخریب شد.

در قرارگاه «فتح » چه گذشت ؟!

فرمانده مرزبانی فراجا درباره «قرارگاه فتح » این گونه می گوید:  این قرارگاه، با تدبیر و دستور سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی به مسئولیت بنده، همزمان با شروع  این جنگ 12 روزه تشکیل شد و آغاز به کار کرد که برنامه ریزی برای بکارگیری نیروهای تحت امر در راستای پوشش نقاط حساس و حیاتی، گشت و اجرای ایست و بازرسی در مبادی ورودی و خروجی محدوده ماموریتی و ... بخشی از اقدامات در این قرارگاه بود.

سردار گودرزی ادامه می دهد: در پی تجاوز رژیم منحوس صهیونیستی به کشور، فرماندهی مرزبانی انتظامی با آمادگی کامل و هوشیاری همه جانبه نسبت به انجام پیش بینی های لازم برای کنترل وضعیت و مواجهه مناسب، سریع و تشدید اقدامات کنترلی در مرزهای جمهوری اسلامی ایران، نسبت به تامین و برقراری نظم و امنیت در مناطق مرزی اقدام و تمرکز بیشتری کرد.

البته که در دفاع مقدس 12 روزه و با فرماندهی وی بر قرارگاه " فتح "  اقدامات او و همرزمانش فقط به حدود و ثغور  8 هزار و 755 کیلومتر از مرزهای خاکی و دریایی محدود نشد و بر مبنای تقسیم و حدود بندی در سطح پایتخت نیز به ایفای نقش و مجاهدت پرداختند، از سردار گودرزی درباره اقدامات عملیاتی خاص و ویژه  مرزبانی در این دوره و ایام ،در مرزها و پایتخت می پرسم.

می گوید:ارتقای آمادگی عملیاتی در مقابله با گروهک های تروریستی، رصد هواگردها توسط دیده وران و دیده بانی و ساقط کردن مقدار قابل توجهی ریز پرنده و پهپاد ، تقویت یگان های مرزی از حیث تجهیزات نظامی و دفاعی و ... بخشی از اقدامات بود.

شکار مینی بوس های حامل ریز پرنده

و در تشریح دستاوردها اینگونه یادآور می شود : کشف 42 قبضه سلاح جنگی در مرز، توقیف سه دستگاه خودروی مینی بوس حامل ریز پرنده(پهپاد) در مرز دهلران، انهدام پهپاد MQ9 رژیم صهیونیستی با هوشیاری مرزبانان هنگ مرزی پیرانشهر ،دستگیری تعدادی مظنون به جاسوسی وابسته به رژیم صهیونیستی در مرز آستارا و ...

از جمله اقدامات کارساز و اثر بخش بوده که بخشی از نقشه های شوم دشمنان قسم خورده و خائنین به کشور را ابطال کرد.

محصول جانفشانی و درخشش مرزبانانی است که در این جنگ  تحمیلی 12 روزه، چون گذشته پای امنیت این مرز و بوم ایستادند و تقدیم اولین شهید در این دفاع مقدس 12روزه، مدال افتخاری است که بر سینه مرزبانان خوش می درخشد که برای خاک و امنیت مردم تا پای جان، با افتخار و صلابت  ایستادند و می ایستد.

اظهارات فرمانده مرزبانی درباره همرزمانش

مرزبانان و همرزمانی که شهادت می دهم در این ایام ، مردانه تر از همیشه ایستادند، خواب را بر چشم حرام کردند و حتی لحظه ای برای حضور در مأموریت بهانه تراشی ، تاخیر و غیبت نکردند.

درباره تمهیدات مرزبانی برای بازگشت حجاج ایرانی از مرزهای زمینی به کشور می پرسم و می گوید: اتخاذ تمهیدات لازم به منظور بازگشت حجاج ایرانی از مرزهای غرب کشور در (جنگ تحمیلی 12روزه ) در دستور کار قرار گرفت و زائران بدون هیچ مشکلی و در نهایت تکریم از مرزهای کشور وارد ایران عزیزمان شدند.

در دفاع مقدس 12 روزه ، وضعیت مرزها و مبادلات تجاری و ترددهای مسافری چگونه گذشت ؟!

یکی از افتخارات مرزبانی را اینگونه یادآور می شود: در دوران دفاع مقدس 12 روزه، همکاران و همرزمان مجاهد و پر تلاشم در مرزبانی همه مبادلات تجاری و  هرگونه تحرکات زمینی ،دریایی و حتی هوایی محدوده مرزی کشور به طور لحظه ای پایش کردند و تمامی مبادی مرزی باز و فعالیت های تجاری و مسافری به صورت عادی جریان داشت،و این روند پیش و پس از جنگ نیز با قوت و قدرت و در نهایت تمرکز مرزبانان تداوم دارد.

قصه دلاور مردی های مرزبان و مرزبانان را نقطه پایانی نیست، حکایت ساعت ها،  روزها ،ماه ها و سال های است که می آیند و می روند، در سوزان گرما و آفتاب داغ تابستان، در بوران سرما و استخوان سوز زمستان... مرزبانانی که «سروقامت» و « بیدار باش» برای امنیت مرزهای مقدس ایران  اسلامی عزیزمان، ایستاده اند...

روایت جانفشانی هایی که روایت امروز و دیروز نیست؛ روایت روزهایی است که می آیند و می‌روند؛روزی برای مبارزه با گروهک های تروریستی و  قاچاقچیان مواد مخدر  و ...روزی برای ایستادن مقابل رژیم منحوس صهیونی و برای دفاع از حریم کشور...

روایت جانفشانی مدافعان امنیت پایان ندارد؛ حقیقتی است از «جان دادن» برای امنیت مردم، در سکوت، بی هیاهو، در صلابت و گمنامی ...

و در یکی از فصل های  کتاب «شاهین زبیدات » نویسنده چه زیبا در توصیف  «احمدعلی گودرزی » ها اینگونه آورده است ؛«شاهین هایی که سینه به بلندای آسمان می سایند،دلاورانی که جانشان را برای دفاع از وطن می دهند ...»

او و همرزمانش، همه ی مرزبانان، شاهین های مرزهای سرزمین من و ما هستند ...مرزهای ایران اسلامی عزیزمان

اخبار تاپ حوادث

وبگردی