دستگیری سارق خودرو در کوتاه ترین زمان ممکن / سارق به تماشای فیلم سرقتش نشست

به گزارش رکنا، مرد ۵۶ ساله ای در تماس با نیروهای کلانتری شفای مشهد، از تعقیب جوان پراید سواری خبر داد که دوم تیر به صندوق عقب خودرواش دستبرد زده بود. او به عوامل انتظامی گفت: وقتی خودروام دستبرد شد و علاوه بر جک و زاپاس، تعداد زیادی شیرآلات، دستگاه دیجیتال و لوازم برقی داخل آن به سرقت رفت. من بلافاصله دوربین های مداربسته همسایگان و مغازه ها را بازبینی کردم و متوجه شدم که جوان پراید سواری به خودروام دستبرد زده است. به همین خاطر شماره پلاک پراید مشکی رنگ را به خاطر سپردم و با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتم اما مدتی بعد همان خودرو را دوباره در محل سکونتم مشاهده کردم  و اکنون خودروی مذکور در بولوار عبدالمطلب در حال تردد است!

در پی دریافت این خبر، بلافاصله گشت های انتظامی مستقر در خیابان های اطراف با دستور ویژه سرگرد احسان سبکبار(رئیس کلانتری شفای مشهد) به طرف بولوار عبدالمطلب حرکت کردند و دقایقی بعد پراید هاچ بک مشکی را در حالی متوقف کردند که طبق تدابیر پلیسی، همه را ه های گریز از سوی نیروهای گشت بسته شده بود.

طولی نکشید که با انتقال متهم ۳۸ ساله به مرکز انتظامی، تحقیقات فنی در این باره آغاز و مشخص شد متهم مذکور دارای دو سابقه کیفری به جرم سرقت است اما وی به کلی ماجرای دستبرد به خودروی شاکی را انکار کرد و مدعی شد هیچ اطلاعی از سرقت مذکور ندارد! در همین حال افسران دایره تجسس کلانتری شفا، فیلم دوربین مداربسته را مقابل چشمان سارق به نمایش گذاشتند و او با دیدن صحنه واضح سرقت، دیگر دست از انکار برداشت و گفت: من به مواد مخدر صنعتی (شیشه) اعتیاد دارم و از یک سال قبل بیکار شده ام. به همین دلیل نمی توانم مخارج زندگی و اعتیاد را تامین کنم! در این شرایط مجبور شدم دوباره به سرقت روی بیاورم!

تحقیقات پلیس برای کشف سرقت های دیگر این جوان پراید سوار همچنان ادامه دارد.

  • فیلم تاسفبار از ملکه‌ بدون تاج که سرود ایران را بلد نیست ؛ وقتی همسر ربع پهلوی سلطنت‌طلبان را با این کارش ناامید کرد!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی