بازداشت جاسوس مجازی اسرائیل و ۴ نفر دیگر در مسجدسلیمان

به گزارش رکنا، سردار سید محمود میرفیضی در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای اشراف و تسلط اطلاعاتی در بسترهای حقیقی و مجازی، مأموران پلیس اطلاعات خوزستان موفق به شناسایی و دستگیری جاسوس و مزدور رسانه‌ای و فضای مجازی رژیم اسرائیل در شهرستان مسجدسلیمان شدند.

وی افزود: فرد دستگیر شده با سرویس اطلاعاتی اسرائیل در ارتباط بوده و با دریافت مبالغی پول و به صورت هدفمند اقدام به تشویش اذهان عمومی، القای ترس در جامعه، فیلم برداری از مناطق حساس، تحریک و تشویق جوانان برای ایجاد آشوب‌های خیابانی و حمایت مجازی از حملات موشکی رژیم صهیونیستی به زیر ساخت‌ها می‌کرده است

سردار میرفیضی با اشاره به تشکیل پرونده قضائی و تحویل متهم به مراجع قضائی تصریح کرد: همچنین تعداد چهار نفر دیگر از حامیان رژیم صهیونیستی که در فضای مجازی اقدام به حمایت از جنایات اسرائیل علیه ایران می‌کردند در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

 

  • (ویدئو)/ شهاب حسینی، ثابت سریال آبان: تو نسل من آدم 2 قطبی و ریاکار زیاده، چون به ما نمیگفتن نماز بخونین واسه تشکر از خدا، میگفتن نماز نخونین از انظباطتون کم میشه ولی نسل جدید..

اخبار تاپ حوادث

وبگردی