دستگیری 5 مجرم سایبری در اردبیل به اتهام تشویش اذهان عمومی
حوادث رکنا: ۵ مجرم سایبری و تشویش کننده اذهان عمومی در عملیات هوشمندانه کارآگاهان پلیس فتای اردبیل دستگیر شدند.

به گزارش رکنا، سردار جواد تقوی فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: کارآگاهان پلیس فتای اردبیل با انجام رصدهای هدفمند و پایشهای مستمر در فضای مجازی، موفق به شناسایی و دستگیری ۵ مجرم سایبری و تشویش کننده اذهان عمومی در عملیات هوشمندانه پلیسی شدند.
وی افزود: مجرمان دستگیر شده با راه اندازی کانال تلگرامی در فضای مجازی، اقدام به درج و انتشار مطالب و تصاویر با محتوای تبلیغ سیاسی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی میکردند.
فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به اینکه مجرمان سایبری دستگیر شده با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند؛ خاطر نشان کرد: درج و انتشار مطالب و تصاویر در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی که امنیت روانی و آرامش فردی و اجتماعی را برهم بزند، جرم بوده و با هرگونه اقدام مجرمانه در این رابطه به شدت برخورد خواهد شد.
-
حضور تیم هاى جستجو و نجات هلال احمر در داخل ساختمان شیشه اى صدا و سیما
ارسال نظر