قاتلان فراری توسط پلیس دزفول دستگیر شدند

به گزارش رکنا،  سرهنگ "روح اله یاری زاده" در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: درپی وقوع ۲ فقره قتل در سال های ۱۳۹۵ و ۱۴۰۳ به دلایل درگیری های طایفه ای در ۲ منطقه از توابع شهرستان دزفول با سلاح شکاری و متواری شدن آنها از صحنه های جرم، موضوع دستگیری قاتلان فراری بصورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان دایره جنایی پلیس آگاهی پس از انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق شدند مخفیگاه های قاتلان متواری را در ۲ استان مختلف شناسایی و پس از اخذ نیابت های قضایی در قالب دو تیم و مراجعه به استان های مورد نظر طی عملیات هایی جداگانه و ضربتی موفق به دستگیری آنها شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان دزفول ضمن اشاره به کشف ۲ قبضه سلاح شکاری بکار رفته در قتل ها توسط ماموران تصریح کرد: متهمان در تحقیقات و بررسی های بعمل آمده توسط پلیس پس از مواجه با اسناد و ادله های اثبات جرم به بزه ارتکابی معترف و علت و انگیزه خود را از ارتکاب به قتل اختلافات طایفه ای عنوان کردند.

سرهنگ یاری زاده در پایان، اظهار داشت: در این خصوص پرونده های قضایی تکمیل و متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

خبرنگار علی رنجکش

 

  • هفته‌ای خنک و بارانی در راه است / دمای هوا افزایش نمی‌یابد + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی