3 هندی گمشده در ایران پیدا شدند / سرنوشت پیچیده در دخمه افغان ها ! / پلیس تهران آبروداری کرد !

به گزارش اختصاصی رکنا ؛ یازدهم اردیبهشت‌ماه، آدم‌ربایی 3 اتباع هندی به پلیس تهران گزارش داده شد که به دنبال اعلام این فقدانی ، تحقیقات تخصصی با دستور بازپرس دادسرای ناحیه27 (امورجنایی، ویژه قتل) در اداره 11 پلیس آگاهی تهران  آغاز شد.

سردار علی ولیپور گودرزی رییس پلیس آگاهی تهران در خصوصی سرنوشت این 3 هندی گمشده که در فضای رسانه ای و مجازی بازتاب گسترده ای پیدا کرده بود گفت : اقدامات اطلاعاتی حکایت از آن داشت، اتباع هندی در کشور خود با یک صفحه اینستاگرامی تحت عنوان دریافت ویزای کشور استرالیا آشنا ارتباط گرفتند و با گردانندگان آن که افغان هستند  در کشور ایران قرار ملاقات گذاشتند اما پس از اینکه  با هواپیما به تهران آمدند ناپدید شدند. این در حالی بود که چند روز پس از این ماجرا چند آدم‌ربا با خانواده اتباع هندی تماس گرفتند و درخواست یک میلیون و هشتصد هزار روپیه کردند.

رییس پلیس آگاهی تهران افزود : تیم جنایی در نخستین‌گام با اقدامات گسترده اطلاعاتی و مخابراتی، هویت آدم‌ربایان اتباع  افغان را شناسایی کردند و متوجه شدند که آنها با برنامه‌ریزی قبلی و به صورت سازمان یافته اقدام به این اعمال مجرمانه کردند.

مأموران در ادامه به سراغ رصد‌های اطلاعاتی رفتند و مخفیگاه دقیق متهمان را در ورامین شناسایی و پس از کسب مجوزهای لازم قضایی بی‌درنگ راهی مخفیگاه گروگانگیران افغان شدند که در ادامه با تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس، 4 نفر از متهمان در یک عملیات ضربتی دستگیر و 3  مرد هندی آزاد شدند؛ همچنین اتباع دیگر کشورها هم آنجا حضور داشتند که با شگرد دریافت ویزا هدف گروگانگیری قرار گرفته بودند و آنها هم آزاد شدند.

سردار ولیپور گودرزی در پایان گفت : متهمان جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران  قرار گرفتند و تحقیقات ادامه دارد.

  • فیلم / ازدواج محسن کیایی در 21 سالگی با عروس خانم 20 ساله ! / با همدیگه بزرگ شدیم، همه فکر میکنن ما دوستیم تا زن و شوهر !

وبگردی