سقوط مرگبار پل در روسیه/ 4 کشته و 44 نفر زخمی شدند

به گزارش رکنا، حادثه سقوط پل در روسیه، که در نزدیکی مرز اوکراین رخ داد، فضای منطقه را تحت تأثیر قرار داد و به آمار قابل توجهی از کشته‌ها و مجروحان منجر شد.

گزارشی از سقوط پل در منطقه ویگونیچسکی

به گزارش خبرگزاری تاس، «الکساندر بوگوماز»، فرماندار استان بریانسک، در کانال تلگرامی خود خبر داد که سقوط یک پل در ناحیه ویگونیچسکی باعث مختل شدن عبور و مرور شده است. این حادثه، که به تصادف خودروها و یک قطار انجامید، موجب ایجاد ترافیک شدید در منطقه شد.

حضور نهادهای اضطراری در صحنه

بوگوماز تصریح کرد که مقام‌های دولتی و نیروهای امداد در محل حادثه حاضر شده‌اند و کمک‌های لازم به آسیب‌دیدگان ارائه می‌شود.

برخورد قطار با پل سقوط‌کرده

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، کانال‌های تلگرامی Baza و SHOT، که معمولاً اطلاعاتی مرتبط با نهادهای امنیتی و قانونی ارائه می‌دهند، اطلاع داده‌اند که یک قطار با پل سقوط‌کرده برخورد داشته است.

Baza اعلام کرد که طبق گزارش‌های اولیه، علت سقوط پل احتمالاً انفجار بوده است، گرچه هنوز شواهد کافی برای تأیید این موضوع در دست نیست.

روایت رسانه‌های روسیه

تلویزیون راشاتودی گزارش داد که این پل روی ریل قطار سقوط کرده و موجب خروج قطار از مسیر شده است. علاوه بر این، روزنامه ایزوستیا به نقل از مقام‌های بیمارستانی اظهار داشت که این اتفاق احتمالاً ناشی از وقوع انفجار بوده است.

برخی کانال‌های تلگرامی نیز این حادثه را به اقدامات خرابکارانه مرتبط دانسته‌اند و احتمال عامل انسانی و خرابکاری را مطرح کرده‌اند.

  • فیلم خاطره شنیدنی رضا ناجی از فردین / به فردین گفتم چرا از ایران نرفتی...؟!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی