اطلاعیه اداره کل زندان ها درباره فرار ۹ زندانی از کانون اصلاح و تربیت کرمانشاه
رکنا: ادارهکل زندانهای کرمانشاه در پی فرار چند مددجوی معارض با قانون از کانون اصلاح و تربیت استان اطلاعیه ای صادر کرد.

ادارهکل زندانهای کرمانشاه در پی فرار چند مددجوی معارض با قانون از کانون اصلاح و تربیت استان اطلاعیه ای صادر کرد.
به گزارش رکنا از کرمانشاه، ادارهکل زندانهای استان کرمانشاه در پی فرار چند مددجوی معارض با قانون از کانون اصلاح و تربیت این استان در اطلاعیهای اعلام کرد: عصر روز پنجشنبه یازدهم بهمنماه از این مرکز اصلاحی و تربیتی ۹ نفر از مددجویان بند نوجوانان «کانون اصلاح و تربیت کرمانشاه» در اقدامی با بُریدن چند روزه حفاظ پنجره نمازخانه و ازطریق دیوار این مرکز اقدام به فرار کردند.
با این وجود و با سرعت عمل نیروهای این مرکز و با کمک دادگستری و نیروی انتظامی شهرستان ۳ نفر از این افراد بلافاصله دستگیر شدند. درحال حاضر نیز تجسس برای شناسایی و دستگیری سایرین ادامه دارد.
همچنین ادعای صورت گرفته مبنی بر بروز آتش سوزی در زندان کذب محض است.
-
فیلم / رهبر انقلاب: چه مردم بدانند چه ندانند من تک تک مردم را دوست دارم / حتی بدحجاب ها نزدم می آیند و حجاب سر می کنند همه را دوست دارم !
ارسال نظر