قایق صیادی، جان شناگر مهابادی را گرفت

به گزارش رکنا: سردار فداکار شامگاه جمعه در گفت و گویی اظهار کرد: در این حادثه به علت شدت جراحات وارده ناشی از برخورد بدنه قایق با شناگر، متاسفانه این جوان در دم جان خود را از دست داده بود.

وی بیان کرد: جسد این شناگر جوان با کمک مردم از دریاچه سد خارج و به سردخانه منتقل شد.

فداکار با هشدار به شهروندان در خصوص شنا در سد مهاباد، گفت: شنا در این سد ممنوع است و شهروندان باید از هرگونه آب‌تنی در سد و آبگیرها خودداری کنند تا از چنین اتفاق‌های ناگواری در امان باشند.

 سد مهاباد یکی از سدهای بزرگ آذربایجان‌ غربی و جزو ۱۰ سد پرآب کشور است.

جاده‌های ارتباطی مهاباد به سردشت و پیرانشهر که از حاشیه دریاچه سد عبور می‌کند، مهمترین مکان گردشگری این شهرستان است که مردم به ویژه در زمان تعطیلی در کنار آن اتراق می‌کنند.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1005658
  • احمد محمدنژاد جوان و امیرحسین زارع طلا گرفتند / قهرمانی نابغه جوان و پادشاه بی رقیب کشتی / نتایج روز سوم کشتی آزاد قهرمانی جهان قزاقستان + فیلم تمام مسابقات کشتی گیران تیم ملی ایران