یکی از فرماندهان مشهور طالبان در ولایت غزنی افغانستان کشته شد
رکنا: رئیس پلیس ولایت غزنی افغانستان اعلام کرد، "ملا نواب احمد حقانی" فرمانده مشهور و کلیدی طالبان در این ولایت همراه دو محافظش کشته شده است.
به گزارش جمهور، رئیس پلیس ولایت غزنی افغانستان گفت: این فرمانده کلیدی طالبان در منطقه "قلعه قاضی" واقع در مرکز شهر غزنی کشته شده است.
گفته میشود که ملا نواب احمد حقانی، فرماندهی حملات تهاجمی و جنگهای چریکی طالبان را در غزنی بر عهده داشته است.
عارف نوری، سخنگوی والی غزنی نیز اعلام کرد، حقانی با افرادش به ۳ پایگاه امنیتی این ولایت در منطقه قلعه قاضی Judge حمله کرده و طی درگیری با نیروهای امنیتی افغانستان، این فرمانده طالبان همراه با دو محافظش کشته شدند.
وی افزود، نواب احمد حقانی، در چندین حمله خونین علیه نیروهای امنیتی افغان در این ولایت دست داشته و چند روز قبل نیز ۷ نظامی در این ولایت را به قتل Murder رسانده بود.
-
بازدید جعفر پناهی از کمد معروف کرایتریون + فیلم
ارسال نظر