قیمت عجیب گوجه و سیب زمینی در بازار

به گزارش رکنا، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی دوباره دچار جهش قیمت شدند. قیمت هرکیلوگرم گوجه‌فرنگی که تا یک ماه پیش ۱۵۰۰ تومان بود حالا بین ۱۰ تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود و بهای هرکیلوگرم سیب‌زمینی از ۳ هزار و ۸۰۰ تومان به ۸ هزار و ۸۰۰ تا ۹ هزار تومان رسیده است.

شوک دوباره به بازار میوه و تره‌بار در حالی رخ می‌دهد که همین چند وقت پیش خبر معدوم‌سازی پیاز و هندوانه خبرساز شد. فروشندگان میوه و تره‌بار می‌گویند سیب زمینی و گوجه به دلیل صادرات بی‌رویه گران شده‌اند.

اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه، اما در واکنش به جهش قیمت گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی توضیح داد: برداشت سیب‌زمینی در شهر‌های جنوب تمام شده این در حالی است که در شمال کشور سیب‌زمینی در حال برداشت است و همین موضوع علت جهش قیمت سیب‌زمینی است و بازار گوجه‌فرنگی هم به زودی با رسیدن محموله‌های جدید متعادل می‌شود.

او تاکید کرد: قیمت سیب‌زمینی در نرخ‌نامه رسمی کیلویی چهار هزار تومان و قیمت گوجه‌فرنگی ۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار اختلاف قیمت گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی در مغازه با نرخ‌نامه رسمی به دلیل تفاوت کیفیت این محصولات است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 693323
  • فیلم / ازدواج جدید مهیار صوفی بعد تغییر جنسیت / عاشقانه همسر ، بلاگر معروف طنز را ببینید