خرید 4 هزار پراید فقط در عرض 2 ساعت!
رکنا: یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از مسکوت ماندن ۶ماهه طرح ساماندهی بازار خودرو با رای موافق اعضای این کمیسیون خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی رکنا، محمدرضا نجفی در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در این نشست که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، طرح ساماندهی بازار Store خودرو در دستور کار کمیسیون قرار گرفت که تعدادی از مخالفان و مخالفان این طرح نقطه نظرات خود را مطرح کردند.
نجفی در ادامه افزود: پس از مطرح شدن نظرات موافقان و مخالفان ۱۲ نفر از اعضای کمیسیون صنایع، تقاضای مسکوت ماندن این طرح به مدت شش ماه را ارائه کردند که در نهایت این پیشنهاد به تصویب رسید.
وی با بیان اینکه در این نشست وزیر صنعت، معدن و تجارت مشکلات تامین ارز برای خودروسازان و واردکننده ها و موانع تولید را تشریح کرد، گفت: در این جلسه عنوان شد که یک هزار و 500هزار میلیارد تومان نقدینگی که در اختیار مردم است موجب نابسامانی ها و مشکلاتی شده است که این موضوع شامل خرید خودرو هم می شود.
نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس عنوان کرد: طبق گفته وزیر صنعت در یک روز و در عرض 2 ساعت، 4 هزار نفر برای خرید پراید ثبت نام کردهاند و به این ترتیب مقداری از نقدینگی موجود در جامعه به سمت بازار خودرو حرکت رفته و نتیجه آن ایجاد آشفتگی در بازار شده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: در این جلسه به دلیل کمبود وقت و طولانی شدن مباحث، فرصتی برای مطرح شدن خروج شرکتهای خودروساز خارجی از کشور فراهم نشد.
-
فیلم لحظه زیر گرفتن مادر جلوی چشمان دخترش در صحنه درگیری خونین در شمال / مرد فراری کیست ؟! + گفتگو
امان از مردم نادان!!!!