رویکرد اصلی دادگستری برخورد با بی‌حجابی‌های سازمان‌یافته است

به گزارش رکنا ازقزوین، علی شعبانی اظهار کرد: موضوع عفاف و حجاب هم مبنای شرعی و دینی دارد و هم قبل از تاریخ اسلام در پیشینه ایرانیان این سبقه وجود داشته است و مردم ایران به عنوان یک مردم متدین شناخته می‌شود

وی اضافه کرد: مساله عفاف و حجاب در دستگاه قضا به صورت روزانه مشاهده می‌کنیم که ریشه بسیاری از مشکلات از جمله پرونده‌های حقوقی و خانواده ریشه در زیر پا گذاشتن احکام الهی است

رییس کل دادگستری استان تصریح کرد: در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب وظایف سه قوه به تفکیک ذکر شده است. ۳۰ دستگاه هم مربوط به قوه مجریه است. اصل این کار ایجابی و فرهنگی است و اگر این دستگاه‌ها به تکالیف خود عمل کنند شاهد این اتفاقات ناگوار نخواهیم بود.

وی اظهار کرد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده ۳۰ نفر از مدیران ارشد قضایی استان وظیفه رصد انجام تکالیف دستگاه‌ها را بر عهده دارند. نظارت‌ها هم در حال رصد است و در سازمان برنامه و بودجه هم اعتباراتی برای این امر و آمران به معروف و ناهیان از منکر تعیین شده است.

شعبانی افزود: مبنای ارتکاب عمل در زمینه حجاب و عفاف متفاوت است. افراد سازمان یافته در این زمینه بسیار اندک هستند. در اینکه این عمل جرم است جای بحث نیست، اما اینکه در برخورد با طیفی که سازمان یافته عمل نمی‌کنند در قانون عفاف و حجاب بیشتر به سمت محرومیت‌های اجتماعی بجای حبس خواهد بود.

وی در پایان گفت: بر اساس قانون افرادی که می‌خواهند در دستگاه‌های اجرایی استخدام شوند باید التزام عملی به قوانین داشته باشند.

منبع : روابط عمومی دادگستری کل

لیلا بیگدلی/قزوین

کدخبر: 911188 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟