اکران ۴ فیلم جذاب؛ از «خانوم والده» تا «ناپلئون در باغ زردآلو»
شورای صنفی نمایش در دهمین جلسه خود قرارداد اکران چهار فیلم جدید شامل «سفینه نجات»، «ناپلئون در باغ زردآلو»، «اسکورت» و «خانوم والده» را ثبت کرد که از ۴ شهریور در سینماهای کشور به نمایش درمیآیند.
روز یکشنبه اول شهریور، دهمین جلسه شورای صنفی نمایش در محل خانه سینما با حضور اعضای این شورا برگزار شد.
در جریان این نشست، قرارداد اکران فیلم های سینمایی «سفینه نجات» به تهیه کنندگی بهمن سبز و سرگروهی پردیس سینمایی آزادی، و «ناپلئون در باغ زردآلو» با مدیریت پخش فیلمیران و سرگروهی پردیس سینمایی ایران مال برای تاریخ ۴ شهریور ماه ثبت گردید.
همچنین قرارداد نمایش فیلم «اسکورت» با پخش شهر فرنگ و سرگروهی پردیس سینمایی هویزه از تاریخ ۱۱ شهریور، و فیلم «خانوم والده» با پخش عامریان فیلم به صورت سرگروهی آزاد از تاریخ ۲۵ شهریور نیز نهایی شد.
طبق تصمیم شورا، اکران دو فیلم سینمایی «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» و «تهران کنارت» نیز در تاریخ ۴ شهریور به پایان خواهد رسید.
-
فیلم/ غوغای محمد علیزاده در «صداتو» با اجرای «گل سنگم» / از همخوانی امیرمهدی ژوله تا پیانوی سیامک انصاری
ارسال نظر