باغ ۱۰۰۰ میلیارد تومانی "ازگل" و چند سؤال ساده از حجتالاسلام کاظم صدیقی
رکنا سیاسی : اساساً چه لزومی داشته که مؤسسه ای تاسیس کنند و ملک مدرسه تحت تولیت خود را که جزو اموال عمومی است - به آن مؤسسه که متعلق به خودشان و پسران و رفقایشان است، منتقل کنند؟! آن هم درست یک ماه بعد از تأسیس؟!
عصر ایران در ادامه آورده است ، خبری که توسط یاشار سلطانی ، در سایت رسمی خود درباره یک باغ 1000 میلیارد تومانی در شمال تهران منتشر کرده، به سرعت در کانون توجهات عمومی قرار گرفته است و جا دارد، مسوولان قضایی موضوع را به صورت جدی پیگیری کنند و حجتالاسلام کاظم صدیقی در این باره به افکار عمومی توضیح دهد.
طبق آنچه در سایت یاشار سلطانی آمده، حوزه علمیه امام خمینی در منطقه ازگل تهران که تحت تولیت آیت الله صدیقی اداره می شود، باغی به مساحت 4200 متر داشته است که قیمت روز آن، حدود 1000 میلیارد تومان برآورد می شود.
اما آبان امسال، شرکتی به نام "موسسه غیر تجاری پیروان اندیشه های قائم" ثبت می شود و بعد از آن، اسناد مالکیت این باغ گرانبها به نام این شرکت می شود.
مالکان این شرکت آیت الله صدیقی و چند تن از پسران و دوستان او هستند و عروسش نیز بازرس شرکت است
حال جا دارد حجتالاسلام صدیقی به این چند سوال پاسخ دهد:
1 - آیا این ملک 1000 میلیارد تومانی، همان گونه که در اسناد منتشره آمده، منتقل شده است؟ و اگر پاسخ مثبت است، تحت کدام یک از عقود اسلامی و قانونی؟ ممکن است بفرمایند که مثلاً این ملک توسط موسسه پیروان اندیشه های قائم به بهای روز خریداری شده است که در این صورت، حرجی نیست و مانند هر معامله دیگری معتبر است و به قول معروف خداوند به طرفین معامله برکت دهد!
امیدواریم جناب ایشان اسناد انتقال از قبیل مبایعه نامه، صلح نامه و نیز ثمن معامله را مستنداً اعلام کنند تا شائبه ها پایان یابد.
2 - اگر این ملک خریداری شده است، با توجه به قیمت بالای آن، بد نیست ایشان، پسران و شرکا درباره منشأ مالی پولی که پرداخت کرده اند، توضیحاتی ارائه کنند. خریدن ملک 1000 میلیارد تومانی آن هم توسط یک روحانی و چند پسر و رفیق شان، قطعاً بحث برانگیز می شود و اگر توضیحات قانع کننده ای بدهند و به این بحث ها پایان دهند، قطعا به نفع خودشان خواهد بود.
3 - اساساً چه لزومی داشته که مؤسسه ای تاسیس کنند و ملک مدرسه تحت تولیت خود را - که جزو اموال عمومی است - به آن مؤسسه که متعلق به خودشان و پسران و رفقایشان است، منتقل کنند؟! آن هم درست یک ماه بعد از تأسیس؟!
اگر در این باره هم توضیح دهند، حتماً مفید خواهد بود.
اما اگر این انتقال، غیر قانونی بوده و مالی متناسب با ارزش ملک پرداخت نشده است، باید از قوه قضائیه انتظار داشت که این پرونده را بدون توجه به جایگاه افراد به طور جدی و علنی و فوری مورد رسیدگی قرار دهد و آبروی نظام و دستگاه قضایی را قربانی افراد نکند.
این روزها، پرونده فساد مالی پسران معاون اول قوه قضائیه بدون لاپوشانی و با اطلاع رسانی به افکار عمومی در حال رسیدگی است و حتی کار به استعفای معاون اول نیز کشیده است؛ این، نشانه امید بخشی است که امیدوارمان می کند قوه ای که پسران معاون اولش را محاکمه می کند و بر اعتبار خودش می افزاید، این "اعتبار سخت به دست آمده" را ، به راحتی قربانی اشخاص ولو صاحب منصب نمی کند.
گفتنی است، حجت الاسلام کاظم صدیقی متولد ۱ فروردین ۱۳۳۰ هجری شمسی در شهرستان ابهر زنجان، از روحانیون و مدرسان سرشناس حوزههای علمیه کاظم صدیقی، علاوه بر امام جمعه موقت تهران، در سمتهای دیگری همچون تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره)، نائب رئیس شورای مدیریت حوزه علمیه تهران، استاد دروس خارج فقه حوزههای علمیه، مشاور عالی رئیس قوه قضاییه، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور و عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی را نیز در کارنامه خود دارد.
عمده فعالیتهای کاظم صدیقی در قبل از انقلاب به تبلیغات دینی و تبلیغ بر ضد رژیم پهلوی گذشت از همین رو با پیروزی انقلاب اسلامی و با اصرار مرحوم آیت الله شهید قدوسی، در قوه قضائیه مشغول به کار شد که تاکنون نیز ادامه داشته است. از جمله مسئولیتهای گذشته وی در قوه قضاییه میتوان به ریاست محاکم عمومی تهران، ریاست دادگاه عالی انتظامی قضات و… اشاره نمود.
وی در سال ۱۳۸۲ حوزه علمیه امام خمینی (ره) را در محله ازگل تهران تأسیس کرد و در روزهایی که کشور دچار التهابات پس از انتخابات سال ۸۸ بود، رهبر معظم انقلاب در طی حکمی وی را که شهره به اخلاق بود به امامت نماز جمعه تهران فراخواند تا این تریبون به سنگری برای دعوت به اخلاق تبدیل گردد.
صدیقی هماکنون مشاور عالی رئیس قوه قضاییه است و سمتهای دیگری همچون ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور و عضویت در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، مشغول به فعالیت میباشد.
مسئولیتها
ــ مؤسس و تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره)
ــ نائب رئیس شورای مدیریت حوزه علمیه تهران
ــ امام جمعه موقت تهران از سال ۱۳۸۸
ــ مشاور عالی رئیس قوه قضاییه
ــ دبیرکل بنیاد بینالمللی غدیر
ــ رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور
ــ عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی
ــ امام جماعت مسجد جامع اُزگُل.
نمایی از حوزه علمیه امام خمینی ( ره ) در ازگل تهران
ارسال نظر