احیای روند تولید در کارخانه روغن نباتی شیراز مرهون زحمات کارگران کارخانه است / همه قوا و دستگاه‌ها درتحقق مهار تورم و‌ رشد تولید، متمرکز شوند

به گزارش  رکنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه ، کارخانه روغن نباتی شیراز به عنوان یکی از قدیمی‌ترین واحدهای تولیدی کشور، در جریان واگذاری‌های غیراصولی و خارج از ضابطه، به دلیل سوء مدیریت، با مشکلات اقتصادی و بدهی مواجه شد.

با ورود دستگاه قضایی، اقدامات ناظر بر جلوگیری از ورشکستگی، رکود، تعطیلی و ارتقاء تولید و اشتغال در این کارخانه، در دستور کار قرار گرفت.

مهم‌ترین وجه ورود دستگاه قضایی به رفع مسائل و مشکلات کارخانه روغن‌نباتی شیراز، تمهید مقدمات حقوقی و قضایی جهت انتقال کارخانه مزبور به خارج از شهر و در منطقه ویژه اقتصادی، جهت صیانت از حقوق عامه و رفع مشکلات زیست‌محیطی است.

در جریان بازدید رئیس عدلیه از کارخانه روغن نباتی شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با مالکان و سرمایه‌گذاران جدید این بنگاه تولیدی به گفتگو پرداخت و در جریان جزئیات مسائل و مشکلات آنها به خصوص در حوزه‌های ناظر بر مسائل بانکی و همچنین انتقال و جابجایی کارخانه به خارج از شهر قرار گرفت.

رئیس دستگاه قضا در این بازدید بیان داشت: حل و فصل کامل مشکلات کارخانه روغن نباتی شیراز، نیازمند همراهی و کمک همه بخش‌های ذی‌ربط است و در این مسیر، دستگاه قضایی همانگونه که تاکنون مساعدت‌های لازم را داشته است، همچنان سعی خواهد کرد بر اساس قوانین و مقررات، رفع مشکلات مربوط به حوزه بانکی و همچنین انتقال کارخانه به خارج‌ از شهر جهت کاهش مشکلات زیست‌محیطی را در دستور کار قرار دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های مالکان جدید کارخانه روغن نباتی شیراز، بیان داشت: احیای روند تولید در کارخانه روغن نباتی شیراز، بیش از همه مرهون تلاش‌ها و زحمات کارگران این کارخانه است.

رئیس دستگاه قضا همچنین در این بازدید، در خصوص روند جابجایی مرحله به مرحله و فاز به فاز کارخانه روغن نباتی شیراز، مسئولان مربوطه را مورد سوال قرار داد و توصیه‌های مقتضی را در این راستا ارائه کرد.

مالکان جدید کارخانه روغن نباتی شیراز نیز که ظرف مدت شش ماه، مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان از ۶۰۰ میلیارد تومان بدهی انباشته کارخانه را پرداخت کرده‌اند و خط تولید آن را با ۱۵۰ نفر راه انداخته‌اند، ضمن قدردانی از کمک‌های دستگاه قضایی در جهت احیاء تولید در این کارخانه، خواستار حل مشکلات بانکی کارخانه جهت افزایش روند تولید شدند.

شایان ذکر است؛ در جریان بازدید امروز رئیس قوه قضائیه از کارخانه روغن‌نباتی شیراز، مالکان این بنگاه تولیدی به ذکر مشکلات و مسائل «کارخانه صنایع بسته‌بندی شیراز» که ذیل مجموعه آنها فعالیت دارد نیز پرداختند؛ «بدهی به بانک و سازمان تعاونی روستایی» و همچنین «تملک بخشی از ملک، ماشین‌آلات و ادوات خط تولید توسط بانک»، از جمله مشکلات و مسائل کارخانه صنایع بسته‌بندی شیراز است؛ خط تولید این کارخانه که در گذشته بیش از ۳۰۰ نفر کارگر در‌ آن مشغول بودند، امروز با ۱۲ نفر فعال است.

رئیس قوه قضائیه پس از استماع مشکلات مربوط به کارخانه صنایع بسته‌بندی شیراز، بیان داشت که دستگاه قضا بر اساس قوانین و مقررات، تلاش می‌کند به مشکلات کارخانه مزبور رسیدگی کند.

گفت‌وگوی صمیمانه حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با کارگران و نیروهای کارخانه روغن نباتی شیراز و خداقوت‌گویی قاضی‌القضات به آنها، آخرین بخش بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از این کارخانه بود.

رئیس قوه قضائیه از کارخانه صنایع مخابراتی راه دور‌ ایران (ITI) بازدید کرد

به گزارش رکنا ، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان فارس ، در راستای بازدیدهای میدانی خود از بنگاه‌های تولیدی در جهت حمایت از رشد تولید، در کارخانه صنایع مخابراتی راه دور ایران (ITI) در شیراز حضور یافت.

به گزارش رکنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، کارخانه صنایع مخابراتی راه دور ایران (ITI) از حدود ۱۷ سال پیش به‌دلیل واگذاری به افراد فاقد اهلیت و تخصص و در نتیجه سوءمدیریت، با مشکل عدم نقدینگی برای تأمین مواد اولیه و در نتیجه تعطیلی و رکود کامل مواجه شده بود؛ اکنون با مساعدت بخش‌های ذیربط از جمله دادگستری استان فارس، امکان تسویه بدهی کارخانه آی‌تی‌آی و تعیین مالکیت آن با مشارکت بانک عامل فراهم آمده است؛ امری که سبب تسهیل سرمایه‌گذاری و احیای کارخانه و بازگشت به کار بیش از ۲ هزار نفر به طور مستقیم به چرخه اشتغال خواهد شد.

رئیس قوه قضائیه در جریان بازدید از کارخانه صنایع مخابراتی راه دور ایران در شیراز، ضمن گفتگو با دست‌اندرکاران این کارخانه و مسئولان مربوطه استان، طی سخنانی، با اشاره به اهتمام خود به بازدیدهای میدانی از مراکز مختلف از جمله بنگاه‌های تولیدی و صنعتی در راستای حمایت از رشد تولید و مهار تورم، گفت: ضرورت دارد اقداماتی که در راستای احیای واحدهای تولیدی آغاز می‌شود، با قوت ادامه یابد و در این مسیر نباید هیچگونه عقب‌گردی داشته باشیم.

همه قوا و دستگاه‌های کشور بر مقوله تحقق مهار تورم و‌ رشد تولید، متمرکز شوند

قاضی‌القضات تصریح کرد: باید همه قوا و دستگاه‌های کشور بر مقوله تحقق شعار سال ناظر بر مهار تورم و‌ رشد تولید، متمرکز شوند؛ اگر‌ رشد تولید و اشتغال محقق شود، بی‌گمان بسیاری از مشکلات اجتماعی و مشکلات حوزه‌های دیگر نیز مرتفع خواهد شد.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: باید از همه فعالان اقتصادی و همه فعالان بخش خصوصی که دارای اهلیت و‌ توانایی و‌ تخصص در حوزه‌های تولیدی و صنعتی هستند، حمایت همه‌جانبه را به عمل‌ آوریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: در جریان بازدیدهایی که امروز‌ از کارخانه‌ روغن نباتی شیراز و‌ کارخانه آی‌تی‌آی داشتم و همچنین گزارشاتی که از قبل به من واصل شده بود، به این نتیجه رسیدم که چنانچه همکاری و همدلی همه دستگاه‌ها با روحیه جهادی آمیخته شود، بخش عظیمی از مشکلات این واحدهای تولیدی قابل رفع می‌باشد.

رئیس قوه قضائیه در جریان بازدید از کارخانه آی‌تی‌آی با کارکنان بخش‌های مختلف این کارخانه از جمله مهندسین و کارگران آن نیز به گفتگو پرداخت و در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

رئیس عدلیه در همین راستا گفت: مهندسان و کارگران کارخانه آی‌تی‌آی نیروهایی هستند که در میانه میدان رشد و‌ رونق تولید قرار دارند؛ لذا حمایت همه‌جانبه از آنها و استیفای تمام و کمال حقوق آنها، از ضروریات است. وقتی کارگری در جریان این بازدیدها، از مشکلات چندین ساله خود در دریافت حقوق سخن می‌گوید، من نسبت به او و همه قشر کارگر و کارکنان بخش‌های صنعتی، احساس مسئولیت می‌کنم.

کدخبر: 916778 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟