تشریح عملیات نیروهای مسلح یمن علیه نیروهای سعودی از زبان سخنگو

یحیی سریع در بیانیه‌ای اعلام کرد که این عملیات از سوم سپتامبر و با مشارکت مردم و قبایل یمن آغاز شده و هدف آن بیرون راندن نیروهای وابسته به عربستان از بخش‌هایی از ساحل غربی بوده است.

وی مدعی شد نیروهای وابسته به عربستان در جریان تلاش برای تسلط بر مناطق مختلف یمن، مرتکب «جنایات شنیع» علیه شهروندان این کشور شده‌اند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین گفت این عملیات با وجود پشتیبانی هوایی گسترده عربستان با موفقیت انجام شده و حملات هوایی نتوانسته مانع پیشروی نیروهای یمنی شود.

ادعای آزادسازی ۵۴۰۰ کیلومتر مربع

در بیانیه‌ای که یحیی سریع قرائت کرد، آمده است که نیروهای وابسته به عربستان از شش منطقه در استان‌های تعز و الحدیده بیرون رانده شده‌اند؛ مناطقی که به گفته او در مجموع حدود ۵۴۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارند.

سریع مدعی شد این مناطق اکنون در امنیت و ثبات قرار دارند.

وی همچنین اعلام کرد هفت لشکر نظامی شامل ۳۸ تیپ هدف حملات قرار گرفته‌اند و «صدها نفر» از نیروهای آنها کشته، زخمی یا اسیر شده‌اند.

ادعای آزادی اسیران و سرنگونی ۹ هواپیما

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین از آزادی شماری از نیروهای یمنی خبر داد که به گفته او سال‌ها در اسارت نیروهای وابسته به عربستان در ساحل غربی بودند.

به گفته سریع، نیروهای مسلح یمن در جریان این عملیات ۳۲ عملیات برای رهگیری و مقابله با هواپیماهای سعودی انجام داده و مدعی سرنگونی ۹ فروند هواپیما شدند.

ادعاهای مطرح‌شده از سوی یحیی سریع درباره نتایج این عملیات، در شرایطی مطرح شده که در روزهای اخیر درگیری‌ها در مناطق غربی یمن و استان‌های تعز و الحدیده شدت گرفته است. گزارش‌های منتشرشده نیز از درگیری‌های سنگین میان نیروهای انصارالله و نیروهای تحت حمایت عربستان در این مناطق حکایت دارد.

هشدار یحیی سریع درباره ادامه درگیری‌ها

یحیی سریع در ادامه با تمجید از نیروهای مسلح یمن و حمایت مردم و قبایل از آنها، تأکید کرد کشتیرانی برای همه شرکت‌ها، به جز کشتی‌های سعودی که پیش‌تر مشمول ممنوعیت اعلام شده بودند، امن خواهد بود.

وی همچنین گفت نیروهای یمنی در چارچوب آنچه «محاصره در برابر محاصره» و «تشدید در برابر تشدید» خواند، به عملیات خود ادامه خواهند داد و این روند را تا توقف حملات و رفع محاصره یمن دنبال خواهند کرد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1247868
  • حمله مسلحانه به خانه ای در رباط کریم / سارقان از دیدن صاحبخانه شکه شدند + فلیم و گفتگو