فیلم / روحانی: تا حرف می‌زنیم می‌گویند یعنی با آمریکا باید رابطه برقرار کنیم؟ نه آقا
تبلیغات

به گزارش رکنا، حسن روحانی با اشاره به حوادث نظامی اخیر و حملات صورت گرفته به خاک ایران، این اقدامات را فراتر از هدف قرار دادن نقاط خاص دانست و آن را حمله مستقیم به کیان «جمهوری اسلامی ایران» توصیف کرد. وی با بیان اینکه فرقی نمی‌کند هدف «فوردو»، «نطنز» یا «اصفهان» باشد، بر ضرورت بررسی جدی جسارت دشمن در انجام این حملات تأکید کرد.

روحانی در بخشی از سخنان خود بر لزوم آسیب‌شناسی دقیق در جلسات تخصصی و رسانه‌ای تأکید کرد و گفت: «باید ریشه‌های این اتفاقات را در بیاوریم. آیا این تنها نتیجه دیوانگی طرف مقابل است یا عوامل دیگری نیز در میان است؟» وی از عدم بازتاب مناسب این تحلیل‌ها در فضای رسانه‌ای انتقاد کرد و خواستار شفافیت بیشتر در این حوزه شد.

رئیس‌جمهور اسبق ایران با یادآوری دوران چهار ساله ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، خاطرنشان کرد که ایران در آن دوره سخت نیز توانست با مدیریت هوشمندانه، تخاصم را کنترل کند. وی تأکید کرد: «مدیریت تنش به معنای برقراری رابطه یا تواضع در برابر دشمن نیست، بلکه به معنای کنترل و کاهش تنش‌ها برای جلوگیری از آسیب‌های بزرگتر است.»

وی در پایان خاطرنشان کرد که همیشه راهی برای مدیریت بحران و کاهش تنش وجود دارد و نباید مسیرهای دیپلماتیک و مدیریتی را مسدود فرض کرد.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات