تیراندازی های سریالی پلیس آمریکا به مهاجران؛ اعتراضها ادامه دارد
رکنا: اعتراضها به خشونت پلیس آمریکا درپی شلیکهای مرگبار به مهاجران ادامه دارد.
به گزارش رکنا به نقل از میزان، مردم شهر مینیاپولیس ایالت مینهسوتا آمریکا پس از اینکه بار دیگر یکی از ساکنان این شهر از سوی یک مامور اداره مهاجرت و گمرک (ICE) آمریکا هدف گلوله قرار گرفت، دوباره برای اعتراض به خیابانهای این شهر آمدند.
به گزارش الجزیره، اعتراضهای جدید در مینیاپولیس ایالت مینهسوتا پس از آن به وقوع پیوست که یک مامور اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در جریان عملیات دستگیری مهاجران غیرقانونی، یک مرد را از ناحیه پا هدف اصابت گلوله قرار داد.
به دنبال وقوع این حادثه که دومین تیراندازی ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به شهروندان مینیاپولیس در طول یک هفته گذشته محسوب میشود، مردم این شهر بار دیگر به خیابانها آمده و خواستار خروج این نیروها از شهر خود شدند.
از سوی دیگر، ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا با شلیک گازهای اشکآور سعی کردند با معترضان مقابله کنند.
در همین ارتباط جیکوب فری، شهردار مینیاپولیس در اظهاراتی با انتقاد از عملکرد نیروهای پلیس اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در این شهر، تاکید کرد که اقدامهای آنها، شهر مینیاپولیس را به آشوب کشانده است.
شهردار مینیاپولیس با بیان اینکه ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در بیش از ۵۰ درصد حوادث تیراندازی طی سال جاری میلادی در این شهر نقش داشتهاند، اظهار کرد: باید به صراحت بگویم که عملکرد ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در شهر مینسوتا غیرقابل تحمل است.
پیشتر شلیک ماموران اداره مهاجرت آمریکا به یک زن مهاجر و جان باختن وی و دفاع دونالد ترامپ، رئیسجمهور این کشور و مقامهای دولت وی از این اقدام، مردم به خشم آمده به خیابانها ریختند، اما پلیس این تجمعها را سرکوب و معترضان را بازداشت کرد.
یک زن آمریکایی پیشتر پس از تیراندازی توسط یک مامور اداره مهاجرت و گمرک (ICE) در جریان یک عملیات در شهر مینیاپولیس آمریکا کشته شد، این حادثه واکنشهای متناقضی را از سوی مقامهای محلی و فدرال درپی داشت.
وزارت امنیت داخلی آمریکا ادعا کرد که این زن تلاش کرده با وسیله نقلیه خود به ماموران حمله کند و مامور پلیس در دفاع از خود به سمت این زن درحالی که در خودروی خود حضور داشت، تیراندازی کرد، اما مقامهای محلی این روایت را رد کردند.
ارسال نظر