واکنش تند دفتر عقیدتی سیاسی رهبری به استاندار مازندران: غلط می‌کنی قبول نداری!
تبلیغات

به گزارش رکنا،علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شاهرود با انتقاد شدید از اظهارات یکی از استانداران دولت چهاردهم درباره حجاب، اظهار داشت: چه استانداری است که می‌گوید من حجاب را قبول ندارم؟ این حکومت، جمهوری اسلامی است. اگر من جای نگهبان استانداری بودم، اجازه ورود چنین فردی را به ساختمان استانداری نمی‌دادم.

به گزارش تسنیم، سعیدی در ادامه افزود: یک استاندار برمی‌گردد و می‌گوید من حجاب را قبول ندارم؛ غلط می‌کنی! قبول نداری. تو چه کاره‌ای که حجاب را قبول داشته باشی یا نداشته باشی؟ این حکم خداست. متأسفانه کسانی آمده‌اند در جایگاه قوه مجریه که اصول و احکام الهی را قبول ندارند و حتی آن را به سخره می‌گیرند.

وی با اشاره به حدیث معروف الناس علی دین ملوکهم» تصریح کرد: «مردم به فرمانروایانشان بیش از پدر و مادرشان شباهت پیدا می‌کنند. بنابراین فرماندار، استاندار و حتی رئیس‌جمهور در رفتار و هنجارهای جامعه نقش مستقیم دارند.

امام جمعه موقت شاهرود همچنین با تأکید بر لزوم دقت مسئولان در بیان مواضع رسمی، گفت: رئیس‌جمهور فردی محترم است، اما هر کسی باید بداند چگونه سخن بگوید. دیپلماسی شرایط خاص خود را دارد و حتی زبان بدن، نوع نشستن و حرکات کوچک می‌تواند معنا پیدا کند. مسئولان باید در این زمینه هوشیار باشند تا دشمنان از این مسائل سوءاستفاده نکنند.

 

  • سال ۱۴۰۵ فقط یک کنکور برگزار می‌شود
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی