روایت سردار قاآنی از سرنوشت هواپیماهای پیشرفته آمریکا/ می‌گویند موقع پیچیدن ناو، هواپیما لیز خورد و به دریا افتاد

به گزارش رکنا، در کلیپی که خبر فوری از سخنان سردار قاآنی منتشر کرده، ایشان اشاره می‌کند که رئیس‌جمهور آمریکا به‌صورت شخصی در توییتر نوشته است که دیگر به یمنی‌ها حمله نخواهند کرد، اما نامی از اسرائیل نبرده است. به گفته قاآنی، این رفتار نمایانگر رسوایی بزرگ نظامی آمریکا بود؛ به طوری که فرمانده کل قوی‌ترین قدرت نظامی جهان به نوعی از میدان جنگ فرار کرده است.

او ادامه داد که آمریکا در مقابل جوانان یمنی که حتی برای گذران زندگی خود تلاش می‌کنند شکست خورده است. باوجود تمام ادعاها، وقتی در جنگ یمن گرفتار می‌شوند، مجبور به عقب‌نشینی می‌شوند. از هفته دوم جنگ، نیروهای اطلاعاتی در یمن به قاآنی اطلاع داده‌اند که آمریکایی‌ها از ادامه این جنگ پشیمان شده‌اند.

فرمانده سپاه قدس افزود که پنتاگون نیز به رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده است که ورود به این جنگ اشتباه بوده و این جنگ شکست‌خورده است.

قاآنی درباره اخبار دریای سرخ گفت: شنیده‌ها پراکنده بود، اما اعلام رسمی آمریکایی‌ها کافی است. سه فروند هواپیمای F-18 که روی ناو هواپیمابر بوده، نابود شده‌اند. حتی اگر ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر سقوط هواپیماها به دلیل لغزش در پیچ ناو را قبول کنیم، این اولین بار در تاریخ جنگ‌های آمریکا است که در کمتر از دو ماه، سه هواپیمای پیشرفته روی ناو هواپیمابر از دست می‌روند، به هر دلیلی که باشد.

  • با سکوهای متخلف فروش نان برخورد می‌شود +فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی