صلح تحمیلی را نمی‌پذیریم و آمریکا را پشیمان خواهیم کرد/ بستن تنگه هرمز تنها یکی از استراتژی های ماست / احساسی عمل نمی کنیم

به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا، وی ضمن اشاره به وحشت رژیم صهیونیستی از پاسخ‌های کوبنده جمهوری اسلامی، افزود: رژیم اسرائیل از پاسخ‌های قاطع و مؤثر جمهوری اسلامی ایران به شدت وحشت‌زده شده و به دامن آمریکا پناه برده است. آن‌ها پذیرفته‌اند که اولاً توانایی مقابله با جمهوری اسلامی ایران را ندارند و ثانیاً تبلیغات جهانی خود مبنی بر نابودی تأسیسات هسته‌ای ایران، بیشتر به بلوف و شعار تغییر یافته است. راستینه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در زیر آتش قدرت و کوبندگی نیروهای فرزندان این ملت قرار دارد، گفت: امروز وحشتی فراگیر بر تمامی سرزمین‌های اشغالی حاکم شده است.

این نماینده مجلس افزود: آمریکا در یک اقدام مذبوحانه تلاش کردند که با ورود به این صحنه، یک صلح تحمیلی را بر ملت ما تحمیل کرده و واقعیت‌های منطقه را به نفع خود تغییر دهند. اما پاسخ قاطع و سریع نیروهای مسلح به این حملات، پیام روشنی به آن‌ها ارسال کرد: ما صلح تحمیلی را نمی‌پذیریم و عزم ملت برای تنبیه جنایتکاران جدی است.

احمد راستینه در ادامه به برنامه‌ریزی‌های آینده جمهوری اسلامی اشاره کرده و گفت: امروز جمهوری اسلامی گام‌های جدیدی برای استفاده از ظرفیت‌های بالقوه خود برخواهد داشت. نقشه روشنی پیش روی ماست و هیچ گونه ابهامی در مسیر خود نداریم. به زودی شاهد گام دوم خواهیم بود که نشانه‌هایی از قدرت برتر آزادی‌خواهی و انقلاب اسلامی در منطقه را به نمایش خواهد گذاشت.

وی تأکید کرد: تمام نهادهای کشور، از مجلس و دولت تا نیروهای مسلح، یک پارچه و واحد درخواسته مردم را دنبال می‌کنند؛ یعنی تنبیه متجاوزان و مشخص شدن نشانه‌های پیروزی در اخراج اشغالگران از سرزمین‌های اسلامی. ما راه‌های بالقوه‌ای برای پاسخ به رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا داریم و این گام‌ها به طور منطقی و شفاف تدوین شده و طراحی شده‌اند؛ بنابراین ما احساسی عمل نمی‌کنیم.

راستینه در پایان خاطرنشان کرد: بستن تنگه هرمز یکی از ده‌ها ظرفیت بالقوه‌ای است که در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. ان‌شاالله گام‌هایی که برداشته می‌شود، موجب پاسخگو کردن آمریکا و رژیم اسرائیل خواهد شد و ما به فضل خدا اقدامات لازم را در زمان مناسب انجام خواهیم داد.

  • پردهٔ جدید خانهٔ خدا نصب شد / هم زمان با شب نخست ماه محرم + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی