بقائی در پاسخ به کالاس: لطفاً توجیه‌گر تجاوز  نشوید!

به گزارش رکنا،  اسماعیل بقائی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: خانم کایا کالاس، لطفاً توجیه‌گر تجاوز  نشوید!

چگونه می‌توانید نسبت به برنامهٔ صلح‌آمیز ایران، که تحت سختگیرانه‌ترین بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد، ابراز نگرانی کنید و زرادخانهٔ عظیم سلاح‌های هسته‌ای اسرائیل را نادیده بگیرید؟! 

ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده، برخلافِ طرف متجاوزی که تنها مانع تحقق «خاورمیانه‌ عاری از سلاح هسته‌ای» است ( که ایران از سال ۱۹۷۴ آن را مطرح کرده است). 

چگونه می‌توانید از «کاهش تنش» سخن بگویید، بدون آنکه متجاوز را محکوم کرده و تجاوز و جنایات جنگی آن را متوقف کنید؟!

کایا کالاس، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «اتحادیه اروپا تمامی تلاش دیپلماتیک خود را به کار می‌گیرد تا وضعیت پیش آمده از طریق دیپلماسی حل و فصل شود.»

وی ادامه داد: «ما پس از شکست مذاکرات بین واشنگتن و ایران، در حال مذاکره برای کاهش تنش‌ها هستیم.»

بقائی در پاسخ به کالاس: لطفاً توجیه‌گر تجاوز  نشوید!

  • فیلم واتس آپ در اختیار موساد اسرائیل / صداوسیما از مردم خواست تا واتساپ را از روی گوشی خود حذف کنند

اخبار تاپ حوادث

وبگردی