قالیباف گزینه نخست نمایندگان برای ریاست است/ خرید رأی در هتل های لاکچری، کذب است + فیلم

به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا ، آرا شاوردیان گفت: در این انتخابات، یک رئیس، 2 نایب‌رئیس، 6 دبیر و 3 ناظر مشخص خواهند شد. در مجموع ۱۲ نفر باید توسط نمایندگان انتخاب شون ولی تا این لحظه بیش از ۶۰ یا ۷۰ نفر برای تصدی این جایگاه‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند. ثبت‌نام کاندیداها از روز شنبه شروع شده و تا ظهر امروز( دوشنبه) ادامه دارد. 

نماینده مسیحیان ارامنه شمال کشور در مجلس دوازدهم بزرگ‌ترین دغدغه نمایندگان را  ارتقای جایگاه مجلس شورای اسلامی برشمرد و افزود: ما نماینده مردم هستیم و وظایف‌مان مشخص است، اما متأسفانه طی یک سال گذشته درگیر روزمرگی و مسائل اجرایی شده‌ایم و از وظیفه نظارتی و قانون‌گذاری فاصله گرفته‌ایم. 

وی در ادامه گفت : نماینده باید ناظر بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی باشد، اما به‌دلیل ضعف عملکرد برخی مدیران، نمایندگان خودشان وارد حوزه اجرا شده‌اند. این موضوع در شهرهای کوچک کاملاً مشهود است؛ مشکلات مربوط به کشاورزان، نهاده‌های دامی، نانوایی‌ها و امثال آن. این مسائل در حوزه وظایف وزارتخانه‌هایی مثل جهاد کشاورزی، نیرو، صمت و دیگر دستگاه‌هاست، نه نماینده مجلس.

قالیباف همچنان بخت اول تصدی کرسی ریاست 

شاوردیان با یادآوری عملکرد مطلوب قالیباف در دوره یازدهم و سال اول دوره دوزادهم مجلس، تصریح کرد: ایشان عملکرد موفقی داشتند و با حضور مستمر در نشست‌های سران قوا، شوراهای عالی و دیدارهای تخصصی، مسائل مهم کشور را پیگیری کرده‌اند. مهم تر از همه این که دغدغه‌های آقای قالیباف از جنس دغدغه‌های خود ماست؛ از بحث معیشت مردم، بحران اقتصادی، سیاست خارجی و ناترازی انرژی گرفته تا موضوعات FATF، CFT و برجام. ایشان نگاه دقیقی دارند و نظراتشان در راستای منافع ملی، نظام و مردم است. ما قطعاً از ایشان حمایت می‌کنیم و معتقدیم در اجلاسیه دوم نیز بهترین گزینه برای ریاست مجلس، دکتر قالیباف هستند.

خرید رأی با حضور در هتل های لاکچری، کذب محض است

وی در پاسخ به سوالی دیگر درباره نواب رییس نیز گفت: برای نایب رییسی گرچه تنها دو صندلی وجود دارد، اما ۶ یا ۷ نفر اعلام آمادگی کرده‌اند. رأی نمایندگان هم بر مبنای عملکرد، تعامل و شناخت یک‌ساله از کاندیداها خواهد بود  اما متأسفانه شاهد برخی فضاسازی‌ها و ارسال پیامک‌های مشکوک 

هستیم که مدعی‌اند برخی از نمایندگان برای جلب رأی، جلساتی در هتل‌ها و رستوران‌های لاکچری برگزار کرده‌اند. این ادعاها کذب محض است و نوعی تخریب چهره مجلس و نمایندگان به‌شمار می‌رود.

اگر بناست نماینده‌ای به هیئت‌رئیسه راه یابد، باید بر اساس شناخت و رأی واقعی نمایندگان باشد، نه با تبلیغات منفی یا اقدامات زیرپوستی. این‌گونه حواشی، شأن و شخصیت حقوقی مجلس را زیر سؤال می‌برد.

عدم ابلاغ قانون پالرمو و قانون حجاب 

با توجه به برخی تحرکات افراد و جریانات خاص درباره ابلاغ قانون پالرمو و عدم ابلاغ قانون حجاب و عفاف، گمانه زنی ها برای تخریب وجهه قالیباف تقویت شده است. شاوردیان در این باره نیز چنین گفت: متأسفانه برخی افراد اطلاعات دقیقی از سازوکار تصمیم‌گیری درباره لوایحی مانند پالرمو و CFT ندارند. این لوایح، از جمله مسائل حاکمیتی و ملی هستند که تصمیم‌گیری درباره آن‌ها در اختیار مجلس به‌تنهایی نیست.

وی افزود: به‌عنوان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عرض می‌کنم که نظر بسیاری از اعضای کمیسیون نسبت به CFT و پالرمو مثبت و مشروط بود. در واقع این لوایح ابتدا در کمیسیون‌های تخصصی مانند کمیسیون اقتصادی بررسی شد و سپس به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت. نهایتاً هم تصمیم‌گیری با مجمع و براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری بوده است.  حالا برخی افراد مطرح کرده‌اند که چرا آقای قالیباف این موضوع را ابلاغ کرده‌اند؟ باید تأکید کنم که طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، ریاست مجلس موظف به ابلاغ مصوبات به دولت است. این وظیفه قانونی است و هیچ‌گونه مداخله یا حمایت شخصی در آن دخیل نیست.

بنابراین، نه مجلس مخالف این لوایح است و نه مسئول اجرای آن‌ها؛ بلکه با شرایط مشروط و در راستای مصالح کشور، مجلس و نمایندگان نقش نظارتی خود را ایفا می‌کنند. هرگونه تصمیم نهایی، در اختیار نهادهای بالادستی نظیر مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

در آستانه یک انتخابات مهم هستیم

این نماینده مجلس دوزادهم یادآور شد: ما در آستانه یک انتخابات مهم هستیم و باید تلاش کنیم جایگاه واقعی مجلس را حفظ کنیم. عملکرد نمایندگان در هیئت‌رئیسه باید تقویت شود، شأن نظارتی ما بازگردد، و از روزمرگی خارج شویم. در این مسیر، حفظ وحدت، پرهیز از تخریب و رعایت اخلاق حرفه‌ای، اولویت ماست. امیدوارم ترکیب هیئت‌رئیسه جدید، بتواند گامی مؤثر در حل مشکلات کشور، مردم و ارتقای مجلس بردارد.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی