بازگشت خالق « ژن خوب » به دولت! / آقای عارف بازهم امیدهای اصلاحات را به باد ندهید؟

به گزارش رکنا، طبق شنیده‌ها شورای سیاستگذاری دولت چهارهم با ترکیب محمد جوا‌د ظریف، علی ربیعی، علی طیب نیا، رضا صالحی امیری و علی عبدالعلی زاده و با ریاست محمدرضا عارف تشکیل شده و همچنین به گفته تابناک، معاون اول دولت پزشکیان، از میان محمدرضا عارف و محمد شریعتمداری انتخاب خواهد شد اما چرا محمدرضا عارف؟

آقای عارف! امیدها را به باد دادید!

در حالی محمدرضا عارف به تازگی نسبت به سهم خواهی از دولت جدید هشدار داده است که یکی از گزینه های مورد نظر در کابینه پزشکیان حضور خود اوست. کسی که تا به امروز و بعد از مدت ها بی خبری به نظر می رسد به عرصه سیاست بازگشته است و این پرسش را مطرح می سازد که پس از انتقادات و کنایه های سنگین جبهه اصلاحات به محمدرضا عارف، حال با چه هدفی به پزشکیان نزدیک شده است؟ مگر عملکرد عارف در هدایت فراکسیون امید فراموش شده است؟ مگر اعلام برائت ضمنی جبهه اصلاح طلبان ایران از وی فراموش شده است؟ مگر نامه سرگشاده اصلاح طلبان و خطاب قرار دادن وی با عنوان" آقای عارف! امیدها را به باد دادید"، فراموش شده است؟ مگر ماجرای " ژن خوب " و طرح آن توسط پسر عارف فراموش شده است؟ مگر عدم ائتلاف وی با حسن روحانی و سهم خواهی های سیاسی وی در مجلس فراموش شده است؟ آیا سهم خواهی جریانات اصلاحات و اعتدالیون از کابینه پزشکیان در حال حاضر به چالش تبدیل نشده است؟

جبهه اصلاحات در سال 97 معتقد بود، شورای سیاستگذاری اصلاحات با حضور انتصابی و مبهم افرادی از حلقه اطرافیان عارف و برخی احزاب دست چین شده از جریان‌های جویای قدرت در جریان اصلاحات تشکیل شده است و تشکیل انتصابی شورای سیاستگذاری را برخلاف مشی اصلاحات و روح دموکراسی عنوان کرده و شورای سیاستگذاری اصلاحات را فاقد هرگونه مشروعیت برای هدایت جریان اصلاحات اعلام کرد.

این جبهه معتقد بود، درشرایطی که تمامی وعده‌های رئیس جمهور مورد حمایت جریان اصلاحات وفراکسیون امید، ضمن اخذ چک سفید از بزرگان این جریان، بر زمین مانده است و در سایه سوءمدیریت حاکم بردولت، مجلس و دیگرقوای کشور، وضعیت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ایران به جهت تاراج بیت المال توسط بانک‌های خاص وچهره های مورد حمایت جریان ثروت و قدرت در کشور به مرحله بحرانی رسیده است، تشکیل گعده سیاستگذاری اصلاحات با چهره‌های همسو و احزاب خاص برای حضور در انتخابات سالهای پیش رو، برخلاف وعده‌هایی است که جریان اصلاحات در خصوص حفظ حقوق مردم، رفع تبعیض و برچیدن انحصار و ویژه خواری به ملت بزرگ ایران داده است.

این جبهه معتقد بود، ازطرفی اظهارات محمدرضا عارف در خصوص اینکه «چندصدایی در شورای سیاستگذاری را نمی‌پسندید»، اندک امیدهای موجود به استقرار منطق و رفع انحصارطلبی درجریان اصلاحات را بر باد داده است و بدنه مردمی اصلاحات، دانستند که برخلاف ادعاهای موجود مبنی برلزوم وجود چندصدایی وپلورالیسم درجامعه، حجم اندک نقدها به برخی بزرگان اصلاحات نیزتحمل نمی‌شود و سیستم تمکین مطلق و مرام مریدی و مرادی در این شورا حاکم است.

همچنین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران و برخی فعالان سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به انتقاد تند محمد رضا عارف در جمع اعضای شورای شهر کرج برای دومین بار و با اشاره به درخواست چند تن از چهره‌های اصلاح‌طلب از جمله غلامحسین کرباسچی مبنی بر مذاکره مستقیم با آمریکا، فردای آنروز رسما خواستار برکناری او از شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان و جایگزینی عبدالله نوری شدند.

حال پرسش این است، با توجه به انتقادات فعالان اصلاح طلب نسبت به عملکرد عارف در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان و عدم تمایل آنها به تداوم ریاست عارف بر نهادهای تصمیم‌ ساز اصلاح‌طلب، چگونه است که مانند " مجاهدان شنبه " به یکباره سر از دولت مسعود پزشکیان در آورده که همان رسانه ها و چهره های اصلاح طلب در پیروزی او نقش موثری بازی کردند. آن هم چهره هایی که زمانی خواستار تغییر در ریاست شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان و جایگزینی عبدالله نوری به‌جای عارف شدند و او را اصلاح طلب بدلی خطاب کردند؟!

مصاحبه جنجالی پسر محمد رضا عارف در سال 1396

پسر عارف:توانایی هایم به دلیل ژن و خون خوب پدر و مادرم

وبگردی