سمیرا در یاسوج غوغا به پا کرد / او جان باخت اما 3 نفر زنده شدند

در اقدامی خداپسندانه خانواده احمدی گنجه در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج اهدای عضو مرحومه سمیرا احمدی گنجه را به بیماران نیازمند اهدا کردند .

به گزارش رکنا، جعفراحمدی عموی مرحومه گفت: بسیار خوشحالیم که پایان زندگی وی آغازی برای زندگی دیگران شد.

اهدای عضو زن یاسوجی / 3 بیمار به زندگی بازگشتند

شکرالله غلامی از بستگان مرحومه نیز گفت: به یقین هم خداوند و هم بندگان نیازمندی که از این اعضا استفاده کرده‌اند راضی هستند.

مسئول هماهنگ کننده اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با رضایت خانواده و با تلاش تیم پیوند اعضای دانشگاه های علوم پزشکی یاسوج و شیراز ۲ کلیه و کبد مرحوم جدا و برای پیوند به بیماران نیازمند به بیمارستان ابن سینای شیراز انتقال یافت.

سینا سعیدی سوق افزود: این مورد سومین اهدای عضو در سال جاری در کهگیلویه و بویراحمد است .

مرحومه سمیرا احمدی گنجی ۳۱ سال از اهالی روستای گنجه ای یاسوج بر اثر سقوط از بالکن خانه دچار مرگ مغزی شد.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 717688
  • فیلم/ حسرت جان‌سوز المیرا عبدی از پدرش؛ روایت تلخ آخرین درددل‌های پدر و دختری از 7 صبح تا یک ظهر؛ «کاش به‌جای این همه مهربانی، یک‌بار منو دعوا می‌کردی!»