مطالبه مردمی به نتیجه رسید / صدور سریع کارت سوخت اجرایی شد
تبلیغات

به گزارش خبرنگار اقتصادی رکنا، رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت کشور در گفتگو با رکنا گفت: در سالهای گذشته، مطالبه‌ای از سوی مردم درباره سرعت صدور کارت سوخت وجود داشته است. این مطالبه به‌ صورت مستمر از طریق همکاران ما در جایگاه‌های سوخت مطرح می‌ شد. طی این سالها تلاش‌های زیادی در این زمینه انجام شده و ما نیز به‌ عنوان بخشی از وظیفه اجتماعی خود، این موضوع را به‌ طور جدی منعکس و از دولت پیگیری کردیم.

وی ادامه داد: در نهایت، امکان صدور آنی کارت سوخت از طریق ثبت‌ نام اینترنتی فراهم شده و در حال حاضر این خدمت به‌ صورت آزمایشی در ۵۰ شهر انجام می‌شود. با اجرایی شدن این طرح، دسترسی مردم به کارت سوخت تسهیل و تسریع خواهد شد.

وی افزود: هرچه فرآیند صدور کارت سوخت سریع‌ تر انجام شود، استفاده از کارت‌ های شخصی افزایش یافته و در نتیجه، استفاده از کارت‌های آزاد موجود در جایگاه‌ها کاهش خواهد یافت. این روند در نهایت به افزایش رضایتمندی مردم منجر می‌شود.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات