خالی بودن بیش از  75 درصدی مخازن 26 سد مهم کشور
تبلیغات

جدیدین گزارش آماری شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان‌دهنده خالی بودن مجموع 58 درصد مخازن سدهای کشور است، به عبارتی اگر تمامی سدهای کشور را یک سد بزرگ در نظر بگیریم، مخزن این سد تنها 42درصد ذخیره آبی دارد.

در بین سدهای مهم تأمین آب شرب و کشاورزی ایران، وضعیت 26 سد از بقیه سدها وخیم‌تر است و بیش از 75 درصد ظرفیت مخازن این سدها خالی است.

سدهای لار، لتیان و ماملو در تهران، سدهای طرق و دوستی در خراسان رضوی، سد پانزده خرداد در حوضه آبریز قمرود، سد سبلان در اردبیل، سد ستارخان در آذربایجان شرقی، سدهای بارون و بوکان در آذربایجان غربی، سدهای استقلال، شمیل و نیان و سرنی در هرمزگان، سد رئیسعلی دلواری در بوشهر، سد سفیدرود در گیلان، سد چمشیر در کهکیلویه و بویراحمد، سدهای تهم و کینه‌ورس در زنجان، سدهای تنگوئیه سیرجان و نساء در کرمان، سد وشمگیر در گلستان، سد رودبار داراب در فارس، چاه‌نیمه‌ها در سیستان‌وبلوچستان، سد نهرین در خراسان جنوبی و سدهای ساوه و کمال صالح در استان مرکزی، سدهایی هستند که میزان ذخایر فعلی آب آنها کمتر از 25 درصد است.

منبع: تسنیم

تبلیغات
  • هشدار مرگبار/ موتور زیر سن قانونی جان نوجوانان را می‌گیرد+ فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات

وبگردی