افت تحصیلی دانش آموزان در دو سال گذشته + فیلم
حجم ویدیو: 3.34M | مدت زمان ویدیو: 00:01:51
تبلیغات

به گزارش رکنا ،رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با حضور در برنامه "تیتر امشب" شبکه خبر گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی آموزش حضوری، آموزش‌ها در نظام‌های آموزشی سراسر جهان و نیز کشور ما، از بستر فضای مجازی پیگیری شد و برای تعدادی از دانش آموزانی که به فضای مجازی دسترسی نداشتند، تدابیری اندیشیده شد تا از بسترهای دیگر آموزش تداوم یابد.

نحوه و میزان یادگیری دانش‌آموزان

وی با اشاره به انجام پایشی در زمینه نحوه و میزان یادگیری دانش‌آموزان در مقایسه با آموزش حضوری بیان کرد: با بررسی‌ها و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که دانش آموزان، خصوصا دانش آموزان دوره اول ابتدایی نسبت به ۲ سال قبل، دچُار اُفت چشمگیری در یادگیری و مهارت‌های سواد پایه شدند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش افزود: در دوره متوسطه شاهد افت پنهان هستیم. نتایج تحقیقات به‌عمل آمده نشان می‌دهد، یادگیری واقعی دانش‌آموزان کمتر از آن چیزی است که در امتحانات کسب کرده‌اند.

 انتخاب

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی