پیشبینی رگبار و تداوم گرمای سوزان در فارس؛ کورده خنج با ۴۹ درجه در صدر
اجتماعی رکنا ، هواشناسی فارس از احتمال رعدوبرق و بارشهای پراکنده در مناطق جنوبی استان خبر داد و اعلام کرد با وجود خنکای ۱۰ درجهای در اقلید، گرمای هوا در مرکز و جنوب فارس با ثبت دمای ۴۹ درجه در «کورده خنج» طی روزهای آینده ماندگار خواهد بود.
به گزارش رکنا ، رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس از احتمال رعدوبرق و بارشهای پراکنده در مناطق جنوبی استان طی ساعات بعدازظهر روز دوشنبه ۱۲ مرداد خبر داد و گفت: هوای گرم طی چند روز آینده در مناطق جنوبی و مرکزی فارس ماندگار خواهد بود.
محمد علیزاده با اشاره به بررسی و تحلیل آخرین خروجی مدلهای پیشبینی وضع هوا، اظهار کرد: طی ساعات بعدازظهر و اوایل شب در سطح استان وزش باد خواهیم داشت که در برخی نقاط شمال و مرکز استان با احتمال خیزش گردوخاک همراه است.
وی ادامه داد: روز دوشنبه در مناطق جنوبی استان، در ساعات بعدازظهر رشد ابر با احتمال رعدوبرق و بارش پراکنده پیشبینی میشود.
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس در خصوص دمای هوا افزود: تا چند روز آینده ماندگاری هوای گرم در مناطق جنوب و مرکز استان خواهیم داشت.
علیزاده درباره دمای ثبتشده در شبانهروز گذشته نیز گفت: کورده خنج و دژگاه دهرم با دمای ۴۹ درجه، گرمترین نقاط استان فارس بودهاند. دشتنمدان اقلید هم با دمای ۱۰ درجه، خنکترین نقطه استان در شبانهروز گذشته بوده است.
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی فارس در پایان گفت: دمای هوای شیراز در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۳۷ درجه و کمینه ۲۱ درجه ثبت شده است.
-
آخرین خبر از اوضاع جسمی استاد ایرج خواجه امیری از زبان خودش + فیلم