جنوب و شمال غرب کشور در آماده باش؛ رگبار و صاعقه از راه می رسد
رکنا، سازمان هواشناسی درباره وقوع رگبارهای شدید و سیلابی در بخش هایی از جنوب و شمال غرب کشور هشدار داده است؛ به طوری که از بعدازظهر امروز جمعه ۵ تیر، برخی مناطق سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل با بارش های ناگهانی، صاعقه و افزایش خطر سیلاب روبه رو می شوند.
به گزارش رکنا، نقشه های هواشناسی از یک روز پرریسک برای بخش هایی از جنوب و شمال غرب کشور خبر می دهند. بر اساس این پیش بینی ها، امروز جمعه ۵ تیر، از ساعات بعدازظهر رگبارهای شدید و گاه سیلابی در جنوب سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان و دامنه های جنوبی کرمان محتمل است؛ وضعیتی که می تواند در مدت کوتاه، مسیر رودخانه های فصلی و مناطق کم ارتفاع را به نقاط پرخطر تبدیل کند.
بیشترین احتمال خطر برای شهرستان های سراوان، ایرانشهر، خاش، بشاگرد، قصرقند، نیک شهر و حاجی آباد اعلام شده است. به شهروندان این مناطق توصیه شده در ساعات ناپایدار جوی از توقف و تردد در حاشیه رودخانه های فصلی و مسیل ها خودداری کنند، زیرا شدت بارش در این مناطق می تواند ناگهانی و همراه با رواناب باشد.
همزمان، در شمال غرب کشور نیز ناپایداری های جوی ادامه دارد. آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل در ساعات عصرگاهی شاهد رگبار، وزش باد و احتمال وقوع صاعقه خواهند بود. در این میان، ماکو، شوط، خوی، ورزقان، اهر، جلفا، کلیبر، مشکین شهر، نمین و سرعین از جمله مناطقی هستند که ساکنان آن ها باید از حضور در ارتفاعات و نقاط پرخطر پرهیز کنند.
در کنار این هشدارها، گرما همچنان در بخش هایی از کشور ماندگار است. سمنان، خراسان رضوی، اصفهان، خراسان جنوبی، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان و نیمه شرقی کرمان روزهای گرم تری را پشت سر می گذارند، در حالی که شمال غرب کشور در مقایسه با دیگر مناطق، هوایی خنک تر خواهد داشت.
-
جواب صبا تاجیک به حسادت زنانه نسبت نقشهای عاشقانه علیرام نورایی / میکاپ خاص همسر بازیگر در سالگرد ازدواج