در لایحه بودجه ۱۴۰۴ درحوزه غذا و دارو مشکل اصلی شرکت‌های دارویی کمبود نقدینگی است
تبلیغات

به گزارش  رکنا، فرشته میرزا زاده معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو اظهار کرد: در لایحه بودجه ۱۴۰۴ حوزه غذا و دارو و پرداخت بدهی‌های شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی که مشکل اصلی شرکت‌ها کمبود نقدینگی است، مصوبات خوبی توسط دولت ارائه شده است. 

وی افزود: با مساعدت رئیس جمهور و پیگیری وزیر بهداشت تبصره‌های بودجه سال آینده نیز در کمیسیون تلفیق رای آورده است و انشالله منابع دارو و بدهی دانشگاه‌ها به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی در سال آینده به صورت ویژه و جداگانه توسط دولت دیده شده و تسویه شود تا از این طریق مشکل نقدینگی در سطح کشور رفع شود. 

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو ابراز امیدواری کرد با تحققق راهکارهای اجرایی از الان و نحوه وصول بودجه از محل سهام‌های دولتی و اوراق پیش بینی شده و پرداخت به صورت مستقیم به حساب شرکت‌های دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، بخش عمده‌ای از نقدینگی تامین می‌شود. 

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو برای ادامه سال نیز پیگیری تامین منابعی است که به سازمان هدفمندی تزریق شده تا بخشی از بدهی‌های دانشگاه‌ها بیمه‌ها را پرداخت کند.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی