اختلال در حرکت قطارهای خط ۴ متروی تهران به علت ورود غیرمجاز مسافر به حریم ریلی/ سرویس دهی به زودی به حالت عادی باز می گردد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، غروب امروز، ( ۱۴ مهر ۱۴۰۳) حوالی ساعت ۱۹:۲۴ خدمات رسانی در خط  ۴ مترو تهران به علت ورود غیرمجاز فردی به حریم ریلی ایستگاه دروازه شمیران، دچار اختلال شد.

پس از انتقال این مرد به مراکز درمانی، سرویس‌دهی در خط مذکور از سر گرفته شده است، اما به دلیل جمعیت زیاد در ایستگاه‌ها، پیش‌بینی می‌شود که تا بازگشت کامل حرکت قطارها و وضعیت ایستگاه ها به شرایط عادی، مدتی زمان نیاز باشد.

لازم به توضیح است، باتوجه به حجم مسافری که در ساعت پیک در خطوط مترو تردد می کنند، تا رسیدن به وضعیت مطلوب در خطوط ۲و ۴ از شهروندان و مسافران گرامی درخواست می شود تا با سعه صدر ما را در ارائه خدمات یاری کنند.

 

  • شراره رخام : از شوهرم طلاق گرفتم اما نوع جدا شدن ما فرق داشت ! / فیلم دکوراسیون شاهانه خانه خانم بازیگر سریال ناریا !

اخبار تاپ حوادث

وبگردی