انتقاد شدید از بخشنامه تامین اجتماعی/کارفرمایان و کارگران در بن‌بست مشاغل سخت و زیان‌آور!

داود جوانی نماینده کارفرما در شورای عالی کار درباره تکلیف کارفرما در ماده ۳۹ تامین اجتماعی به خبرنگار رکنا گفت: تکلیف کارفرما در ماده 39 این است که  لیست بیمه کارکنانش را به تامین اجتماعی بدهد و حق بیمه اش را پرداخت کند. 

جوانی در ادامه با اشاره به  ایرادات بخشنامه عناوین شغلی گفت: در بخشنامه جدید که برای اصلاح عناوین شغلی صادر شده  و برای کارفرما و کارگران مشکل ایجاد کرده ابهاماتی در  عناوین مشاغل سخت و زیان آور دارد که نیاز به بررسی های بیشتر است.

این نماینده کارفرماها در شورایعالی کار ادامه داد:خواسته کارگران و مشکلات موجود کارگری که در اجرای قانون سازمان تامین اجتماعی کوتاهی می‌کند.

او ادامه داد:امکان دارد یک کارگر ساده هم در محیط خطرناک و مشاغل سخت و زیان آور باشد ولیکن بیمه اش کارگری رد شده، با این کار فقط کمیته در کمیته تشکیل دادند و در آن کمیته تشخیص دادند این کار سخت و زیان آور نیست و کارگر باید 2 سال دیگر کار کند تا بازنشسته شود.

 این عضو شورایعالی کار در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از رفتار دیگر سازمان تامین اجتماعی در قطع  خدمات درمانی بیمه شده ها گفت :کارفرمایان موظف هستند طبق ماده 36 در انتهای ماه حق بیمه کارگران را واریز کند.اگر کارفرما به هر دلیلی به تکلیف خودش عمل نکرد سازمان تامین اجتماعی  حق ندارد خدمات درمانی بیمه شده  ها را قطع کند باید خدمات درمانی به بیمه  شه بدهد و نباید کارگر بیمه شده را از خدمات درمانی محروم نماید. کافی  است در سامانه هوشمند تاخیری اتفاق بیفتد ،سازمان پیامک می زند به بیمه شده که بیمه ات قطع شده است.

جوانی علاوه بر این در مورد مشاغل سخت و زیان آور گفت: باید بگویم که سالها به دنبال ایمنی محیط کار هستیم تا در حین کار و فعالیت آسیب نبیند بعد الان سازمان آمده بعد از  ۲۵ سال کار  با عنوان شغلش در سازمان مشخص می شود سخت و زیان آور بوده یا خیر و اگر سخت و زیان آور باشد کارگر و کارفرما را دربرابر هم قرار می دهیم اگرکارفرما قبول کند بپردازدکه هیچ اگر قبول نکند کارگرتوان پرداخت مابه اتفاوتش را ندارد.

 

 

وبگردی