حریرچی : خبرهای خطرناک کرونا را نگویید /افزایش اختلافات خانوادگی
رکنا: بحرانی که با شیوع کرونا به وجود آمده و هر روز دامنه آن افزایش می یابد وسواس فکری بین مردم در وحشت از کروناست که سبب استرس جمعی شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، مردم هر سرفه را مساوی با کرونا می دانند و ترس و استرس زندگی آنها را با مشکل روبرو کرده است. علاوه بر این وسواس فکری بین مردم می تواند بیماری اختلال پس آسیبی را افزایش دهد. ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به این سوال که کاهش این استرس طوری که عادی سازی انجام نشود؟ به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: ترس مردم از کووید 19 افزایش شده است. نقطه تعادل آن بسیار سختی است که عادی سازی نشود اما استرس کاهش یابد.
حساسیت های خانوادگی
وی افزود: مقداری ترس، آگاهی وواهمه از بیماری کرونا مفید است ولی این که باعث وسواس شود نامناسب است. گزارش ها و تماس های تلفنی داشتیم که از اختلافات خانوادگی خبر می دادند. در خانواده یکی از زوجین یا فرزند، مادر و پدر حساس هستند و اصول بهداشتی را بسیار رعایت می کنند و برخی دیگر این حساسیت را ندارند بنابراین درگیری ها و اختلافات قابل توجهی در این زمینه به وجود آورده است.
کاهش بیماری های گوارشی
معاون وزیر بهداشت با بیان این که ویروس کرونا فعلا با ما هست، تاکید کرد: باید یادبگیریم که با این ویروس زندگی کنیم. تقریبا برای همه ملکه شده که دست ندهیم و روبوسی نکنیم. اگر سرفه ها هم با اصول بهداشتی (وجود ماسک، سرفه در آستین، استفاده از دستمال کاغذی یا یکبار مصرف) انجام شود، باعث می شود مردم به آرامش بیشتری برسند. با رعایت این اصول سایر بیماری هایی که از راه تنفسی منتقل می شود نیز کاهش یابد. شتسشوی دست ها و بیماری های و استفاده از مواد ضدعفونی نیز بیماری های گوارشی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
فقط خبرهای خطرناک را نگویید
حریرچی با اشاره به رسالت رسانه ها، گفت: بعضی از رسانه ها دلسوزی خود را در دادن خبرهای بد و خطرناک تر جلوه دادن جستجو می کنند. در حالی که باید این خبررسانی باید متعادل باشد.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم آواز باشکوه محسن لرستانی و رضا کرد ! / شگفتی آفریدند !
ارسال نظر