تلاش خبرنگاران در این مدت که در شهرستان هشترود بودم ستودنی بود

به گزارش رکنا ،وی که در آخرین نشست با خبرنگاران واصحاب رسانه صحبت می کرد گفت: من در طول چهار سال که در خدمت مردم هشترود وروستاهای تابعه بودم سعی کردم که همیشه وهر زمان در خدمت اهالی خونگرم هشترود باشم.

وی تاکید کرد: در این چهار سال تلاش کردم در مسیری حرکت کنم که اگر به کسی کمک نمی کنم سنگ اندازی نیز نکنم وتا می توانم مسیررا برای رسیدن فرد به اهدافش کمک کنم ودر این موضوع تا حدودی موفق بوده ام .

 

امینیان تصریح کرد: در طول چهار سال سعی کردم که شهرستان را در مسیر پیشرفت قرار دهم وبا حمایت از سرمایه گذاران که قصد سرمایه گذاری در این شهرستان را داشتند دست همه آنها را به گرمی فشردم و در حل مسائل ومشکلاتشان شبانه روزی به کمک دیگر ادارات ومسئولان راه را برای توسعه منطقه هموار کردیم.

 

فرماندار هشترود ادامه داد: آخرین اقدامی که انجام دادم وکلیه کارهای اداری آن تمام شده است ایجاد یک بخش جدید به مرکزیت بخش قرانقو با مرکزیت ذوالبین با ۶۳روستا و۱۰۶۲۵نفر جمعیت ساکن فعلی به زودی به امورات مردم آن منطقه رسیدگی خواهند کرد.

 

فرماندار هشترود با بیان اینکه کارخانه تولید آهن اسفنجی در هشترود احداث می‌شود افزود: کارخانه تولید آهن اسفنجی به عنوان پنجمین واحد صنعت فولاد در این شهرستان توسط شرکت «ظفرفلز آذربایجان» در شهرک صنعتی پروفسور هشترودی احداث می‌شود که این واحد تولیدی با ۲۵۰ هزار تن ظرفیت سالانه و هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، احداث و برای ۳۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد می‌کند.

وی از کلنگ زنی این کارخانه همزمان با ایام الله دهه فجر خبرداد و اظهار داشت: هشترود در حوضه آبریز دریاچه خزر قرار دارد و با محدودیت‌های آبی حوضه دریاچه ارومیه مواجه نیست؛ بر همین اساس طی سال‌های پیش‌رو برخی از صنایع آب‌بر استان از جمله فولاد به این شهرستان سوق داده خواهد شد.

فرماندار هشترود توسعه همه‌جانبه هشترود در سال‌های پیش‌رو قابل پیش‌بینی کرد و گفت: در این شهرستان اقدامات قابل توجه زیربنایی طی سال‌های اخیر انجام، و ظرفیت‌های موجود اساس آمایش سرزمینی در سه محور کشاورزی، گردشگری و معدن شناسایی شده است که بر اساس آنها شاهد توسعه همه‌جانبه شهرستان طی سال‌های پیش‌رو خواهیم بود.

وی توسعه کشاورزی هشترود را در گرو اجرای پایاب سد سهند دانست و اظهار داشت: اراضی طرح و توسعه شبکه پایاب سد سهند هشترود در قالب پنج واحد عمرانی به وسعت هفت هزار و ۵۰۰ هکتار در دو طرف جاده هشترود - مراغه و در مجاورت رودخانه قرانقو قرار دارد که واحد عمرانی یک آن دارای ۲ ایستگاه پمپاژ اصلی و چهار ایستگاه فرعی است.

فرماندار هشترود تکمیل پایاب سد در وضعیت کنونی را با مشارکت اهالی قابل تحقق دانست و تصریح کرد: برای تجهیز اراضی فاز یک پایاب به آبیاری قطره‌ای یا بارانی، در کنار مجموعه آب منطقه‌ای، هر کشاورز به ازای هر هکتار ۱۰ میلیون تومان و جهاد کشاورزی نیز ۹ میلیون تومان به صورت بلاعوض کمک کرده است.

وی همچنین به اتمام عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ فرعی ps۳ و اراضی پایاب حدود ۸۰۰ هکتار تا پایان سال و کشت بهاره سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و تعیین پیمانکار اجرایی ایستگاه پمپاژ فرعی ps۲ با همکاری جهاد و آب طی هفته آینده را مورد تاکید قرار داد.

امینیان با اشاره به اینکه کمبود تجهیزات امدادرسانی در هشترود باید رفع شود ادامه داد: با توجه به اینکه هشترود در مسیر توسعه قرار گرفته و استقبال فعالان اقتصادی برای سرمایه‌گذاری در این شهرستان رو به افزایش است، کمبود تجهیزات امدادرسانی در بخش‌های راهداری، اورژانس و آتش‌نشانی باید رفع شود.

امینیان بر تجهیز ماشین‌آلات سنگین برف‌روبی و تأمین نیروی انسانی اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد و اظهار داشت: متأسفانه ماشین‌آلات سنگین این اداره از قبیل لودر و بولدوزر و کامیون‌ها در حال تعمیر است و عملیات بازگشایی جاده‌ها با کندی انجام می‌شود.

 

لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟