فیلم مرگ تلخ هاجر دختر 3 ساله در جهان وایرال شد / جلوی دوربین جان باخت

به گزارش رکنا، این حادثه شامگاه یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ رخ داد. هاجر در نزدیکی خانه‌اش در منطقه «الکویر»، از توابع استان نینوا، مشغول بازی بود که ناگهان به داخل چاهی متروکه با عمق بیش از ۱۵ متر سقوط کرد.

اهالی روستا بلافاصله در محل حادثه جمع شدند و نیروهای دفاع مدنی برای نجات کودک به محل آمدند. امدادگران با فرستادن دوربین‌های ویژه فضاهای تنگ به داخل چاه، وضعیت هاجر را بررسی کردند و دریافتند که او همچنان زنده است، اما جراحت‌هایی دارد.

عملیات نجات حدود ۷ ساعت بی‌وقفه ادامه داشت. نیروهای دفاع مدنی دولت مرکزی عراق با پشتیبانی و هماهنگی مستقیم نیروهای دفاع مدنی اربیل در اقلیم کردستان و همراهی مردم منطقه تلاش کردند این کودک را از عمق چاه بیرون بیاورند.

اداره دفاع مدنی عراق ویدیویی از بخش‌هایی از عملیات بیرون کشیدن هاجر منتشر کرد. امدادگران سرانجام توانستند او را زنده از چاه خارج کنند و کمک‌های اولیه را در همان محل به او ارائه دهند.

انتشار خبر نجات هاجر، موجی از شادی و آسودگی خاطر را میان کاربران شبکه‌های اجتماعی عراق به همراه داشت؛ اما این خوشحالی خیلی زود جای خود را به اندوه داد.

اداره بهداشت نینوا اعلام کرد این دختر خردسال هنگام رسیدن به یکی از بیمارستان‌های اربیل، بر اثر جراحات و آسیب‌های داخلی ناشی از سقوط جان باخته است. تلاش‌های پزشکی و اقدامات اورژانسی نیز نتوانست جان او را نجات دهد.

خبر درگذشت هاجر با واکنش گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی همراه شد و بسیاری با انتشار پیام‌های تسلیت و نوشته‌هایی اندوه‌بار، با خانواده او ابراز همدردی کردند.

یکی از کاربران نوشت: «هاجر پس از ساعت‌های طولانی انتظار، امید و دعا از میان ما رفت و دل‌هایی دردناک و اندوهی وصف‌ناپذیر بر جای گذاشت. هاجر، آرام بخواب.»

کاربران همچنین از مقاومت این کودک در عمق چاه نوشتند. آنان با اشاره به حدود ۷ ساعت حضور او در چاهی با عمق بیش از ۱۵ متر، از شرایط دشوار، کمبود اکسیژن و محدودیت امکانات و تجهیزات برای رسیدگی به چنین عملیات پیچیده‌ای سخن گفتند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1251187