فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟!  + گفتگو

به گزارش اختصاصی رکنا، ساعت 16:30 روز 21 تیرماه، یک دستگاه موتورسیکلت در محدوده بلوار فردوس شرقی، نبش خیابان عقیل، در شرایطی به سرقت رفت که محل سرقت یکی از نقاط پرتردد و تجاری منطقه و مملو از مغازه و محل کسب‌وکار است.

بر اساس تصاویر دوربین‌های مداربسته، 2 سارق جوان پیش از اجرای سرقت در محل حاضر شدند. یکی از آنها وارد ساختمان پزشکان مجاور شد و با حضور در طبقات بالاتر، حتی با منشی یکی از مطب‌های دندانپزشکی صحبت کرد؛ اقدامی که به نظر می‌رسد برای بررسی شرایط و میزان رفت‌وآمد در محل انجام شده است.

در همین زمان، سارق دوم مقابل ساختمان مستقر شد. تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان می‌دهد این فرد بدون نگرانی از ثبت شدن چهره‌اش، برای مدتی مقابل دوربین حضور داشته و پس از خروج همدستش، هر دو به سمت موتورسیکلت رفتند.

سارقان سپس قفل فرمان موتورسیکلت را باز کرده و در حالی که محل همچنان در معرض دید رهگذران و صاحبان واحدهای صنفی قرار داشت، وسیله نقلیه را با خود بردند.

گفت‌وگو با همسر مالباخته

همسر مالک موتورسیکلت در گفت‌وگو با رکنا درباره این سرقت گفت: موتور ما 21 تیرماه، حدود ساعت 4:30 عصر، از محدوده بلوار فردوس شرقی، نبش خیابان عقیل سرقت شد. واقعاً عجیب است که 2 نفر در روز روشن و در محلی که تعداد زیادی مغازه و رفت‌وآمد وجود دارد، این‌قدر راحت اقدام به سرقت می‌کنند.

در تصاویری که از دوربین‌ها داریم، یکی از آنها وارد ساختمان پزشکان می‌شود و حتی به طبقات بالا می‌رود و با منشی یکی از دندانپزشکی‌ها صحبت می‌کند. به نظر می‌رسد می‌خواستند شرایط محل را بررسی کنند و ببینند آنجا خلوت است یا شلوغ. نفر دوم هم پایین ساختمان می‌ایستد و در تصاویر مشخص است که حتی به دوربین نگاه می‌کند.

بعد از اینکه نفر اول پایین می‌آید، هر 2 نفر به سمت موتور ما می‌روند و در همان روز روشن، مقابل محل کسب‌وکار مردم، قفل فرمان موتور را باز می‌کنند و آن را می‌برند.

این موتور برای ما فقط یک وسیله نقلیه نیست؛ وسیله کار و رفت‌وآمد همسرم است و با آن کارهای زندگی‌مان را انجام می‌دهد. ارزش آن هم حدود 360 تا 400 میلیون تومان است و در شرایط اقتصادی امروز، جمع کردن چنین مبلغی برای یک خانواده اصلاً ساده نیست.

همسر مالباخته با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در کلانتری اظهار کرد: ما شکایت کردیم و گفتند باید تصاویر دوربین‌ها را خودمان استخراج و عکس‌ها را تهیه کنیم. این کار را انجام دادیم و تصاویر را تحویل دادیم. پرونده در حال رسیدگی است

در شرایطی که مردم به سختی می‌توانند هزینه‌های زندگی را تأمین کنند، از دست دادن وسیله‌ای با ارزش 300 یا 400 میلیون تومان فقط یک خسارت مالی نیست؛ استرس و فشار روانی زیادی به خانواده وارد می‌کند.»

همسر مالباخته در پایان با اشاره به نزدیک بودن زمان زایمان خود افزود: من حدود 2 هفته دیگر باید زایمان کنم و این مدت را با استرس و فشار زیادی گذرانده‌ام. خواهشم این است که تصاویر این 2 نفر منتشر شود تا شاید کسی آنها را شناسایی کند و از تکرار چنین سرقتی برای افراد دیگر جلوگیری شود. این افراد اگر به‌راحتی در روز روشن و جلوی دوربین دست به سرقت می‌زنند، ممکن است قربانی بعدی هم یک شهروند دیگر باشد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240912