جزئیات تازه و اختصاصی رکنا از گروگانگیری پارک ساعی تهران / زن جوان چرا به خانه مرد مسلح رفته بود؟
حوادث رکنا: گروگانگیری یک زن جوان در ساختمانی در خیابان ولیعصر تهران با ورود نیروهای یگان ویژه نوپو پایان یافت؛ زن گروگان که پیشتر با مرد گروگانگیر آشنایی و ارتباط داشته، پس از چند روز حبس در خانه آزاد شد و مرد مسلح نیز پس از شلیک به سمت پلیس دستگیر شد.
به گزارش خبرنگار رکنا، روز سهشنبه ۲۰ مردادماه، خبر گروگانگیری یک زن جوان در ساختمانی در خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی و روبهروی ایستگاه سیودوم، به پلیس اعلام شد.
بررسیهای اولیه نشان داد این زن که پیشتر با مرد گروگانگیر ارتباط و آشنایی داشته، چند روز قبل بار دیگر به خانه او رفته بود، اما پس از حضور در محل، مرد گروگانگیر مانع خروج او شده و وی را در خانه حبس کرده بود.
زن جوان پس از مدتی موفق شد با یکی از آشنایان خود ارتباط برقرار کند و از او خواست موضوع را به پلیس اطلاع دهد. این فرد نیز چندین بار موضوع را به پلیس گزارش کرد و مدعی شد زن جوان در این خانه گرفتار شده و امکان خروج ندارد.
گروگانگیر که مردی حدود ۴۳ ساله بود، یک قبضه سلاح در اختیار داشت و در جریان حضور نیروهای پلیس، اقدام به شلیک کرد. با افزایش خطر برای جان گروگان و مأموران، نیروهای تخصصی رهایی گروگان و یگان ویژه نوپو وارد عمل شدند.
مأموران نوپو با شکستن در ورودی ساختمان وارد محل شدند و ابتدا زن جوان را از محل خارج و آزاد کردند. گروگانگیر نیز به یکی از اتاقها پناه برد، اما در جریان ورود مأموران به اتاق، بار دیگر با سلاح به سمت پلیس شلیک کرد.
در نهایت مأموران نوپو با اجرای عملیات سریع، فرد مسلح را خلع سلاح و دستگیر کردند.
بررسیهای اولیه نشان میدهد گروگانگیر هنگام درگیری شرایط عادی نداشته و اظهاراتی غیرعادی درباره هویت و موقعیت خود مطرح میکرد. با این حال، درباره وضعیت دقیق وی و انگیزه اصلی گروگانگیری، تحقیقات تخصصی پلیس ادامه دارد.
پرونده برای مشخص شدن انگیزه گروگانگیری، علت حبس زن جوان، نحوه شکلگیری این ماجرا و نقش افراد دیگر در اختیار پلیس و مقام قضایی قرار گرفته و تحقیقات در اینباره ادامه دارد.
ارسال نظر