اخاذی با عکس پروفایل در همدان و لرستان / 3 نفر از سوءاستفاده کنندگان دستگیر شدند + فیلم

به گزارش رکنا، پایگاه خبری پلیس لرستان با انتشار خبری ضمن تایید ماجرای اخاذی با عکس پروفایل در همدان و لرستان نوشت: «اخیرا جریانی تحت عنوان کانال‌های تلگرامی، با رویکردی غیراخلاقی و با هدف جلب مخاطب، اقدام به انتشار تصاویر خصوصی و هتک حیثیت برخی شهروندان کرده و در مراحل بعدی با استفاده از روش‌های نامتعارف و بهره‌گیری از ارزهای دیجیتال، بعضا اقدام به باج‌خواهی و اخاذی از خانواده‌ها می‌کند». 

در ادامه این خبر آمده است: «به لطف الهی و با اشراف اطلاعاتی، تمامی تحرکات گردانندگان این کانال‌ها تحت رصد دقیق پلیس قرار دارد که این اقدامات مجرمانه با تعامل نزدیک دستگاه قضایی برای شناسایی و دستگیری عوامل اصلی در دستور کار ویژه قرار گرفته است و به‌زودی شاهد برخورد قاطع با این هنجارشکنان خواهیم بود. 

این مرکز همچنین با اشاره به شناسایی تعدادی از افرادی که با ارسال محتوای مجرمانه (تصاویر و مطالب توهین‌آمیز) با گردانندگان این کانال‌ها همکاری داشته‌اند، تاکید کرد: اقدامات قانونی علیه این افراد نیز آغاز شده و تمامی کسانی که به نوعی در تولید و نشر این مطالب توهین‌آمیز نقش داشته‌اند، باید پاسخگوی اعمال خود باشند». 

این پایگاه پلیس در پایان ضمن دعوت از شهروندان عزیز به حفظ آرامش و سعه‌صدر تاکید کرده است: «از هم‌استانی‌های گرامی تقاضا داریم ضمن خودداری از عضویت در این کانال‌های موهن، نسبت به مسدودسازی (Block) و گزارش دادن (Report) آن‌ها اقدام نمایند. فضای مجازی جولانگاه هنجارشکنان نخواهد بود و پلیس با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های فنی و اطلاعاتی، اجازه نخواهد داد امنیت روانی و آبروی خانواده‌ها توسط عده‌ای سودجو به مخاطره بیفتد، شایان ذکر است نتایج اقدامات پلیسی این پرونده، پس از طی مراحل قانونی به اطلاع عموم مردم شریف لرستان خواهد رسید».

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1231475

اخبار تاپ حوادث