سقوط هواپیمای حامل اسکناس در بولیوی با ده ها کشته و زخمی
تبلیغات

به گزارش رکنا، در پی سقوط یک هواپیمای باری حامل اسکناس در شهر «ال‌آلتو» بولیوی، دست‌کم ۱۵ نفر جان باختند و چندین نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش رسانه‌های محلی، این هواپیما که متعلق به نیروی هوایی بولیوی بوده، اندکی پس از پرواز در نزدیکی فرودگاه سقوط کرده و پس از برخورد با زمین با چند خودرو در بزرگراه مجاور نیز تصادف کرده است. بر اساس اعلام مقام‌ها، ۷ نفر از ۸ خدمه هواپیما از این حادثه جان سالم به در برده و برای مداوا به بیمارستان منتقل شده‌اند.

شبکه «یونیتل» گزارش داده است که بانک مرکزی بولیوی با همکاری پلیس در حال امحای اسکناس‌های منتقل‌شده است. «دیوید اسپینوزا» رئیس بانک مرکزی اعلام کرده این اسکناس‌ها هنوز وارد چرخه رسمی پولی کشور نشده و فاقد اعتبار قانونی بوده‌اند.

همچنین پلیس برای متفرق کردن افرادی که پس از حادثه قصد جمع‌آوری پول از محل سقوط هواپیما را داشتند، از گاز اشک‌آور استفاده کرده است. مقام‌های بولیوی اعلام کرده‌اند تحقیقات درباره علت وقوع این سانحه ادامه دارد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات