فیلم آرزوهای جذاب دانش آموزان در جشن شکوفه ها /  کلاس اولی ها امروز از آرزوی تک چرخ زدن تا خریدن بی ام و گفتند !
تبلیغات

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، زنگ جشن شکوفه ها امروز در مدارس سراسر کشور نواخته شد و دانش آموزان کلاس اولی برای نخستین بار پا به دنیای مدرسه گذاشتند.

در مدرسه شاهد ابن‌سینا در منطقه 8 تهران نیز، پسران کلاس اولی با کیف و لباس‌های نو، در کنار خانواده‌هایشان قدم به حیاط مدرسه گذاشتند؛ چهره‌هایی پر از هیجان، لبخند.

این کوچولوهای دوست داشتنی، در گفت‌وگو با رکنا، از آرزوهایشان گفتند؛ یکی می‌خواست دکتر شود تا بیماران را درمان کند، دیگری رویای خلبانی داشت تا مسافران را به مقاصد سفرشان برسانند و پسرکی دیگر از علاقه‌اش به موتور خریدن و تک چرخ زدن گفت!

جشن شکوفه‌ها، برنامه ای است که سال‌هاست برای دانش‌آموزان کلاس اولی برگزار می‌شود تا قدم نخستشان به دنیای علم و آموزش با خاطره‌ای شیرین و امیدبخش آغاز شود. امروز، در کنار صدای زنگ مدرسه، صدای آرزوهای کودکانه نیز در فضای مدارس پیچید؛ آرزوهایی که آینده ایران را رقم می زند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی